۴ بهمن ۱۳۹۲، ۹:۵۱

محمدی کیادهی:

انجمن باشگاههای ساری راه اندازی می شود/ لزوم ترویج باشگاه محوری


انجمن باشگاههای ساری راه اندازی می شود/ لزوم ترویج باشگاه محوری

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر باشگاه ورزشی استقلال ساری با بیان اینکه از بین افراد متخصص در حوزه ورزش و باشگاه داری افرادی به عنوان داوطلب انتخابات انجمن باشگاه ها نامنویسی کردند، از راه اندازی انجمن باشگاه های ورزشی در آینده نزدیک در شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن محمدی کیادهی شامگاه پنج شنبه در جمع خبرنگاران  و در حاشیه دومین گردهمائی باشگاههای ورزشی شهرستان ساری با بیان اینکه شهرستان ساری از بیشترین تعداد باشگاه برخوردار است اظهار داشت: در این گردهمایی ضمن بحث و گفتگو در خصوص مشکلات باشگاه داران و ارائه راهکار و تجلیل از قهرمانان باشگاه های شهرستان مقرر شد طبق اساسنامه  تنظیمی از بین افراد داوطلب  انتخابات تشکیل انجمن باشگاه ها در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: با برگزاری انتخابات انجمن باشگاه ها 5نفر عضو اصلی به عنوان رئیس  انجمن، نائب رئیس ،بازرس، منشی و 2 عضو دیگر که علی البدل هستند انتخاب می شوند.

مدیر باشگاه ورزشی استقلال ساری با بیان اینکه در حوزه  احداث باشگاه و باشگاه داری مشکلات فراوانی وجود دارد، با تشریح اهداف انجمن باشگاه، مسئولان ورزش استان و شهرستان از راه اندازی این انجمن استقبال کردند.

محمدی کیادهی ادامه داد: اگرچه راه اندازی این انجمن اولین بار  در استان صورت می گیرد ولی تشکیل این تشکل مردمی به صورت پایلوت در ساری است.

وی با تاکید بر این اینکه این انجمن با ماهیت  غیر دولتی اداره می شود شرح وظایف این تشکل را تعریف شده دانست و بیان داشت: انجمن باشگاه می تواند با ارتباط با دستگاه ها ، شهرداریها و نیز اداره ورزش و جوانان به مشکلات باشگاه داران ورود پیدا کرده و در جهت رفع آن قدمهای موثری بردارد.

مدیر باشگاه ورزشی استقلال ساری،  ابراز داشت: باشگاه داران اگرچه در زمینه قهرمان پروری نقش زیادی  دارند ولی در این عرصه نامی از آنها برده نمی شود ما تلاش داریم در انجمن باشگاه ها این مشکلات احصاء شود.

محمدی کیادهی با اشاره به اینکه نظارت بر حسن اعمال و فعالیت ها در باشگاه ها نیز از طریق این انجمن می تواند صورت گیرد از حمایت مسولین ورزش استان از تشکیل این انجمن خبر داد.

وی سرمایه گذاری در باشگاه ها و تجهیز آن به امکانات ورزشی و بدنسازی را پرهزینه دانست و گفت: احداث باشگاه و باشگاه داری  سرمایه برگشت پذیری ندارد و بیشتر کسانی که به این حوزه ورود پیدا می کند خود از قهرمانان ، پیشکسوتان ورزشی و ورزشکاران هستند که هدفی غیر از منافع مادی دارند.

مدیر باشگاه ورزشی استقلال ساری با بیان اینکه باشگاه داران در زمینه احداث باشگاه با شهرداریها و شورای شهر مشکلاتی دارند افزود: تشکیل انجمن باشگاه ها می تواند در ورود به این مشکل کارساز باشد بطوریکه  می توانند با طی مراحل اداری از برخی معافیت ها برخوردار شوند.

محمدی کیادهی با اشاره به اینکه شکل گیری شاکله قهرمانی افراد ورزشکار در باشگاه  است از ترویج باشگاه محوری به عنوان اهداف تشکیل انجمن باشگاه سخن گفت.

وی ابراز داشت: برخی از باشگاه ها بعد از تاسیس شرح وظایف قانونی خود را نمی دانند و ما می خواهیم تسهیلات زیادی که به صورت وامهای کم بهره در این حوزه به افراد اختصاص می یابد رصد شده و به افرادی که در راستای تقویت ورزش شهرستان ساری کار می کنند  توجه بیشتری شود.

مدیر باشگاه ورزشی استقلال ساری، با بیان اینکه   بر طبق علاقه شخصی خود می خواهم انجمن شکل گیرد میزبانی این گردهمائی را بر عهده گرفتم تا در عرصه باشگاه داری شهرستان اتفاقات خوبی رقم بخورد.

به گزارش مهر شهرستان ساری 228باشگاه ورزشی دارد.

کد خبر 2220270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha