۴ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۱۱

نیکبخت:

کميته آسيب شناسي کنکور در همدان تشکيل شود/دو میلیارد ریال برای برگزاری کلاسهای کنکوری در نظر گرفته شد

کميته آسيب شناسي کنکور در همدان تشکيل شود/دو میلیارد ریال برای برگزاری کلاسهای کنکوری در نظر گرفته شد

همدان - خبرگزاری مهر: استاندار همدان با بیان اینکه کميته آسيب شناسي کنکور بايد در استان همدان تشکيل شود، گفت: باید نقاط ضعف و قوت استان همدان در مقايسه با ساير استان هاي کشور شناسايي شده و نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدناصر نیکبخت عصر پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به لزوم ترغيب بيشتر جوانان به رشته هاي صنعت و کاردانش عنوان کرد: آموزش و پرورش نيازمند تنظيم يک طرح تحقيقاتي در خصوص علت و زمان افت تحصيلي دانش آموزان است که بايد از ابتداي ورود دانش آموزان به مدارس تا زمان خروج آنها را مورد بررسي قرار داده و نتايج آن را گزارش دهد.

استاندار همدان افزود: اگر خروجي کار دبيرستان با هدف گذاري همراه نباشد نمي تواند ثمره خوبي براي توسعه استان بهمراه داشته باشد که براي اين هدف گذاري ها بايد هدايت دانش آموزان از بدو ورود به مدرسه انجام شود.

نيکبخت ادامه داد: طبق آمارهاي ارائه شده توسط آموزش و پرورش استان دانش آموزان همداني در رشته هاي زبان و رياضي موفقيت چنداني را در کنکور کسب نکرده اند که بهبود اين امر نيازمند تحول و برنامه ريزي است.

وي عنوان کرد: رشته زبان و رياضي از جمله رشته هايي هستند که بايد اهتمام بيشتري براي آموزش آنها به کار گرفته شود و پيشرفت در دنياي امروز بدون وجود اين دو رشته امکان پذير نيست.

استاندار همدان با بيان اينکه کلاس هاي تقويتي و جبراني بايد براي دانش آموزان داوطلب کنکور برگزار شود افزود: دو ميليارد ريال از اعتبارات استاني براي برگزاري چنين کلاس هايي براي دانش آموزان مناطق محروم و آمادگي هر چه بيشتر دانش آموزان براي کنکور سالجاري اختصاص مي يابد.

نيکبخت با يادآوري لزوم ايمن سازي وسايل گرمايشي مدارس گفت:بايد نظارت هاي آموزش و پرورش برروي مدارس براي استاندارد سازي وسايل گرمايشي به صورت روزانه انجام شود.

وي عنوان کرد: کميته آسيب شناسي کنکور نيز بايد در استان تشکيل شود تا نقاط ضعف و قوت استان همدان در مقايسه با ساير استان هاي کشور شناسايي شده و نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام شود.

وی گفت: انسان هاي توسعه يافته مي توانند در توسعه اقتصادي و عمراني و حوزه هاي ديگر توسعه جامعه نقش داشته باشند که اين انسان ها نيز بايد در آموزش و پرورش تربيت شوند.

استاندار همدان افزود: : توفيقات کسب شده توسط دولت تدبير و اميد پاسخ خوبي به اعتماد مردم به اين دولت است زيرا ملت ايران درخردادماه سالجاري به دنبال خلق حماسه سياسي اعتماد خود را نسبت به دولت تدبير و اميد اعلام کردند که توفيقات کسب شده توسط اين دولت در ماه هاي اخير پاسخ خوبي به اين اعتمادها است.

وی همچنین در ادامه از عباس حسنی محتشم، مدیر کل سابق آموزش و پرورش استان همدان به دلیل اقدامات مثبت وی در این مجموعه تقدیر کرد.

نیکبخت بابیان درخواست از شهرداری برای لحاظ کردن حداکثر تخفیف عوارض اماکن ورزشی خارج از مدارس که در اختیار آموزش پرورش هستند درخواست جدول گزاری، آسفالت و خط کشی معابر که در مناطق اطراف مدارس وجود دارد را داشت.

استاندار همدان همچنین در ادامه از مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در خواست کرد نامه ای برای مسئولین مربوط در راستای تغییر ناحیه و قطب بومی استان در پذیرش کنکور تنظیم و پیگیری کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان همدان نیز در بررسی وضعیت کنکور و خروجی مدارس استان همدان به دانشگاه ها گفت: قانون بومی گزینی که در سال 86 تصویب شده همدان را بین دو شهر محروم کرمانشاه و کردستان قرار داده است که سهمیه قبولی دانش آموزان در این دو شهر 70درصد و در استان همدان 30در صد است.

مصطفی خزایی با بیان اینکه مهاجرت دانشجویی این دو استان به همدان چندین برابر مهاجرت دانشجو های همدان به این دو استان است، گفت: این آمار نشان دهنده علاقه مند نبودن دانش آموزان به این دو استان است.

وی گفت: طبق آمار موجود دانش آموزان به شهر های مرکزی کشور همچون استان مرکزی سوق پیدا کرده اند و با این که قبولی در این استان ها دشوار است حضور خود را در این استان ها نسبت به دو استان ذکر شده ترجیح میدهند.

خزایی گفت: با توجه به این امر اگر استان مرکزی در ناحیه بومی منطقه همدان بود هم اکنون آمار قبولی دانش آموزان همدانی در کنکور سراسرس بالاتر قرار می گرفت.

خزایی برگزاری کلاسهای کنکور در شهرستان و مناطق محروم استان، برگزاری جشن ستارگان علمی در 19 منطقه آموزشی استان همدان، تجهیز مدارس یه کتب کنکوری، برگزاری همایش و جلسات مشاوره ای برای دانش آموزان، برگزاری دوره های ضمن خدمت برای مدیران و دبیران و تدوین وچاپ جزوات تحصیلی برای دانش آموزان را از برنامه های پیش بینی شده برای افزایش قبولی دانش آموزان همدانی در کنکور سراسری عنوان کرد.

وی اجرای طرح اسکان دانش آموزان کنکور در ایام نوروز، تدوین تقویم واجرای پیگیری امور مربوط به کنکور و برگزاری آزمون های جامع را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و اعتبارات مورد نیاز برای اجرای این برنامه ها را چهار میلیارد ریال پیش بینی کرد.

کد خبر 2220271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha