به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام موسوی شامگاه پنجشنبه در جلسه کمیته روستایی و عشایری ستاد دهه فجر با اشاره به پیوند عاطفی و احساسی ملت ایران با دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: با وجود دخالت های بیگانگان و تبلیغات سوء آنها علیه انقلاب و نظام اسلامی ملت ایران در طول این سی سال اتفاقات و حوادث آن سال ها را فراموش نکرده است.
وی خط مشی انقلاب اسلامی و ملت ایران را خط امام، فرامین رهبری و قانون اساسی دانست و گفت: ستادهای مردمی دهه فجر با حضور دهیاران، فرماندهان پایگاه ها، روحانیون مستقر در محل و اعضای شورای اسلامی و مدیران مدارس روستایی تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: این ستادهای مردمی با هر گونه گرایش سیاسی باید در راستای تبیین اهداف و آرمان های انقلاب و معرفی هر چه بیشتر آن به جوانان تمام تلاش و نیروی خود را به کار گیرند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: مسئولین باید با خدمت صادقانه و خالصانه به مردم اعتماد آنان را جلب کنند زیرا اعتماد مردم به نظام موجب ثبات و پایداری آن خواهد بود.
وی طنین انداز شدن فریاد الله اکبر در نیمه شب 22 بهمن، استفاده از پرچم ها و نمادهای انقلاب بر سر در منازل، غبار روبی مزار شهدا در روستاها، تهیه تراکت و بنر و استفاده از آنها در سطح روستاها، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی و برگزاری راهپیمایی 22 بهمن را مهمترین برنامه های پیشنهادی برای ستادهای روستایی در دهه فجر برشمرد.
حجت الاسلام موسوی عنوان کرد: باید با برگزاری هر چه بهتر و باشکوه تر مراسم و جشن های دهه فجر انقلاب پیوند مردم را با انقلاب محکم کنیم.
وی افزود: جشن ها و مراسم های این دهه باید همانند مراسم های محرم و صفر به صورت خودجوش و مردمی و با محوریت جوانان و نوجوانان برگزار شود.
حجت الاسلام موسوی همچنین در خصوص انتخاب دبیر ستادهای دهه ی فجر در روستاها گفت: مسئولین روستایی مسئولیت هماهنگی و دعوت از اعضای ستاد برای تشکیل اولین جلسه با حضور این افراد برای مشورت و رأی گیری اعضاء برای انتخاب دبیر ستاد دهه فجر در روستا را به عهده دارند.
نظر شما