به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی حمیدیان صبح شنبه با بیان اینکه از تمامی ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی در پیشگیری از وقوع جرایم استفاده می شود به خبرنگاران گفت:در این راستا به منظور بررسی آسیبهای اجتماعی ادارات آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان تبلیغات اسلامی، نیروی انتظامی، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، دانشگاه سیستان و بلوچستان و دانشگاه آزاد و واحد علوم و تحقیقات، فنی و حرفه ای، شهرداری، صدا و سیما و بهزیستی و سایر ادارت مرتبط با این معاونت همکاری دارند.
وی افزود: این معاونت با تشکیل شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با عضویت 22 دستگاه و نهاد فرهنگی آسیب های اجتماعی استان را رصد و بررسی می کند و تاکنون با بهره گیری از این ظرفیت و همچنین نفوذ معتمدان موفق به پیشگیری و حل اختلافات بسیاری در این راستا شده است.
وی اجرای مرحله دوم طرح امید به منظور آموزش دانش اموزآن، حضور قضات در مدارس و آموزش نسل جوان با جرایم، برپایی کار گاههای علمی -کاربردی پیشگیری از وقوع جرم در تمامی شهرستان ها و پخش برنامه های رادیویی و تلویزیونی را از جمله اقدامات این معاونت عنوان کرد و گفت: اجرای مرحله دوم این برنامه ها برای سال آینده در دست برنامه ریزی و تدارک است.
حمیدیان با تاکید بر اینکه پیشگیری از وقوع جرم یک فرایند لازم و ضروری است افزود: باید تمامی دستگاههای اجرایی، سازمانها، ارگانها و نهادها به منظور ایجاد جامعه ای سرشار از امنیت و سلامت گام بردارند.
وی ادامه داد: این معاونت در اجرای بند 5 اصل یکصد و پنجاه و ششم قانون اساسی در قوه قضاییه راه اندازی شده است و از مهمترین اهداف آن شناسایی علل و زمینههای وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی و ارائه راهکارهای مناسب و قانونی برای رفع و رفع عوامل جرم زا است.
وی سازمان دهی و بهره گیری از ظرفیتهای مردمی و نهادهای مدنی و بکارگیری از آن ها در امر پیشگیری از وقوع جرم و نظارت مستمر بر عملکرد هستههای مردمی و نهادهای مدنی مرتبط را از دیگر اهداف دنبال شده در این معاونت نام برد.
نظر شما