به گزارش خبرنگار مهر،حجتالاسلام سيد مرتضي حسيني نماینده مردم قزوین در مجلس در جلسه عمومي انصار حزب الله به ذكر مقدمه اي با موضوع شكرگزاري در قبال نعمت انقلاب و ولايت فقيه و كساني كه در راه دست يابي به آن مجاهدت كردند پرداخت و گفت: يکي از دستورات قرآن کريم که به ما تصريح شده است، شکرگزاري نعمات خداوند است؛ ولي متاسفانه ما فقط قسمت خالي ليوان را نگاه ميکنيم و به قسمت پر آن توجهي نداريم. اينکه ما ميبينيم، صحبت ميکنيم و اينکه خداوند به ما قوه تعقل داده نعمت بزرگي است. قرآن کريم به طور خاص يکي از نعمتهاي خداوند را بيان ميکند و آن نعمت « إِذْ هَمَّ قَوْمٌ أَن يَبْسُطُواْ إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ » يعني چقدر افرادي ميخواستند به شما دستدرازي کنند و ما دستشان را قطع کرديم.
وی ادامه داد: درکودتاي «نوژه» چه کسي دست دشمنان را قطع کرد ، در قضيه طبس خداوند دست دشمنان را قطع کرد.از همه مهمتر نعمت ولايت است که فرداي قيامت از اين نعمت سوال خواهد شد لذا اگر اين نعمت را نداشتيم ما هم همچون کشورهاي سوريه، عراق و افغانستان ميشديم كه به برکت ولايت ما مثل آنها نشديم نبايد غافل باشيم. بايد به خاطر وجود كساني چون شهيد بهشتيها و مجلس خبرگان اول شاکر باشيم که استقامت کردند و فحش و ناسزا شنيدند و تحمل کردند .
حسینی با بیان اینکه كه اگر شهيد بهشتيها استقامت نميکردند امروز ما به جاي نظام ولايت فقيه ، جمهوري دموکراتيک داشتيم و معلوم نبود چه بلايي به سر مملکت ميآمد افزود:البته بايد بدانيم كه در قبال اين نعمت ها ، بايد هزينه هم بپردازيم.قرآن کريم ميفرمايد: ما در بلايا به شما کمک ميکنيم و اين نتيجه اتکا به خداوند متعال است. اين دست خداوند بود که مردم را در 9 دي سال 88 به ميدان آورد و نظام را از فتنه نجات داد. اين توکل به خداست که خيلي در زندگي شخصي و اجتماعي انسانها تاثيرگذار است.
نماینده مردم قزوین ادامه داد:انساني که به خداوند توکل ميکند، قدرت پيدا ميکند و در تمامي مسائل نترس ميشود و نتيجه عدم توکل به خدا ترس و انفعال و بازندگي است. در مسائل انقلاب ما بايد به تکليف عمل کرده و کوتاهي نکنيم بقيه را بايد به خداوند واگذار کرد. آنجايي که ما کوتاهي کرديم ضربه خورديم در طي اين 34 سال که از انقلاب اسلامي ميگذرد لطف و عنايت خداوند شامل حال اين ملت شده است چرا که ما به تنهايي نميتوانستيم تا اينجا انقلاب را به پيش ببريم و از اين به بعد هم خداوند ياري خواهد کرد و اين در گروه انجام وظيفه توسط ماست.
دروغي به نام آزادي بيان و نقد/با نشريات منتقد دولت با مشت آهنين برخورد مي كنند
در ادامه نشست حجتالاسلام سيد مرتضي حسيني در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اين روزها شعار پرطمطراق «آزادي بيان» و «مطبوعات» از سوي مسئولان دولت مدعي تدبير و اميد،به خصوص شخص رئيس جمهور محترم، گوش فلک را کر کرده است . اين در حالي است كه از طرف ديگر با نشريات منتقد دولت با مشت آهنين برخورد مي كنند كه در آخرين اقدام ، هفتهنامه «يالثارات» را پس از 20 سال انتشار توقيف كرده اند. نظرتان در اين زمينه چيست و اصلا اهداف دولتيها از برخورد با منتقدين ارزشي چيست گفت:البته من در مجلس تذکر دادم و گفتم آقاي رئيس جمهور! شما که گفتيد دولت من نقدپذير است، چطور شد اين دولت نقدپذير و تحملدار شما به سرعت از کوره در رفت و يالثارات را به خاطر چند مطلب انتقادي تعطيل کرد؟ اينها معتقدند بايد به همه کساني که مخالف نظام و حتي دين هستند اين امکان را بدهيم که آزادانه نظرات خود را بيان کنند که البته اين جماعت در زمان خودشان به خصوص در سالهاي دهه شصت حتي اجازه نميدادند کسي روزنامه «رسالت» را که آن زمان از منتقدان دولت بود، بخواند!
وی ادامه داد:نمونه آن يکي از بستگان ما ست که آن زمان رئيس آموزش و پرورش منطقه 19 بود و روزنامه «رسالت» را هر روز تهيه و مطالعه ميکرد در آن زمان آقاي مظفر که رئيس آموزش و پرورش تهران بود به ايشان پيغام داده بود که فلاني روزنامه «رسالت» را به محل کار خود نياور! آن بنده خدا جدي نگرفت و اعتنايي نکرد و فرداي آن روز نامهاي نوشتند و او را از رياست آموزش و پرورش منطقه 19 برکنار کردند!اين در حالي بود که ايشان ميگفت با آقاي مظفر رفاقت ديرينه داشتيم ولي آقاي مظفر به ايشان گفته بود چنان از بالا مرا تحت فشار قرار داده بودند که ديگر توان تحمل نداشتم.
حسینی با بیان اینکه شعار آزادي بيان و نقد دروغي بيش نيست افزود: من موارد متعددي از اينها سراغ دارم که اصلا به آزادي بيان اعتقادي ندارند ولي امروز شرايطي براي آنان فراهم شده که از شعار آزادي بيان به عنوان كلاس كار استفاده كنند.چرا که در ميان روشنفکرها اين شعار طرفداراني دارد. البته ما به شدت مخالفت خويش را با اين توقيف و طرز برخورد اعلام کرديم و به مسئولان وزارت ارشاد عليالخصوص شخص وزير ارشاد اعتراض کرديم؛ ولي ايشان موضوع را به گردن هيات نظارت انداخت.
طرح برزمين مانده عفاف و حجاب
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اخيرا بحث عفاف و حجاب به سردي گراييده و پوشش بعضي خانمها در سطح شهر مشمئز کننده شده است، چه بايد کرد و آقاي اژهاي سخنگوي قوه قضائيه در مصاحبه مطبوعاتي و تلويزيوني گفته بودند که پوشيدن لباسهاي تنگ توسط خانمها جرم است پس چرا با فروشندگان برخورد نميشود گفت:در بحث عفاف و حجاب شوراي انقلاب فرهنگي حدود 35 مصوبه تصويب کرده است و 20 دستگاه هم در اين زمينه مسئوليت دارند و در اين بين فقط نيروي انتظامي آن هم به صورت نيمبند مسئوليت خويش را انجام ميدهد با اين حال در کشور فرياد بعضي بلند شده است که نيروي انتظامي نبايد به صورت امنيتي با موضوع برخورد کند و تنها کار فرهنگي بايد کرد. البته بايد کار فرهنگي صورت گيرد ولي زماني هر بخش مسئول کار خودش را به درستي انجام دهد. متاسفانه مسئولين ما چه در دولت قبل و چه در دولت فعلي در اين زمينه همعقيده هستند و معتقد به کار فرهنگي هستند. طبيعتا «الناس علي دين ملوکهم» عقايد سياستمداران در اين زمينه براي مردم اثربخش است.
نماینده مردم قزوین افزود:من در مصاحبهاي که با شبکه خبر تلويزيون داشتم، گفتم صدا و سيما که 30 بند از دستورالعمل حجاب و عفاف مربوط به اوست در اين زمينه چه کاري انجام داده است؟ در اصفهان جشنوارهاي برگزار شده بود که بنده هم به آنجا دعوت شده بودم. چند خانم راجع به حضرت زهرا(س) يک نمايش اجرا کردند. اين قدر حجابشان عالي بود که اصلا کسي هيچ انتقادي نميتوانست به آنها داشته باشد. ساعتي بعد از پايان نمايش يکي از دوستان ما به چند خانم اشاره کرد و گفت اينها همان خانمهايي بودند که در آن صحنه تئاتر با آن حجاب کامل حاضر شده بودند. اينها واقعا بدترين حجاب را داشتند. شخص وقتي نگاه ميکند بازيگر به عنوان يک الگوي جامعه اعتقادي به حجاب ندارد از اين شخص خواسته يا ناخواسته الگو ميگيرد. حالا اين اشخاص در جشنواره غيرديني با چه وضعي حاضر ميشوند اينکه سخنگوي قوه قضائيه گفته است پوشش تنگ جرم است، مگر چقدر قدرت برخورد دارد. اين در حالي است که خيلي از قضات اصلا به حجاب اعتقادي ندارند لذا در مقوله حجاب و عفاف بايد تمام دستگاههاي مسئول پا به عرصه ميدان بگذارند و الا نيوري انتظامي و قوه قضائيه هم اگر برخوردي تند هم بکنند، نتيجهبخش نخواهد بود.
وزارت علوم را مشاركتي ها مي گردانند
حسینی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آقاي فرجي دانا وزير علوم به هنگام اخذ راي اعتماد اين قول را به نمايندگان داد که از عناصر فتنه در مسوليتها استفاده نکند گفت: ايشان قول داد ولي حالا زير قولش زده است و به همين خاطر يک کارت زرد از مجلس گرفته است ولي همچنان دست به تغييرات عجيب و گسترده ميزند و آدمهاي تندرويي را هم آورده چرا که اصلا گرداننده وزارتخانه ايشان مشارکتيها هستند اگر بناست رفتارش را اصلاح نکند نمايندگان انشاءالله موضوع استيضاح را مطرح خواهند کرد.
وعده هاي شعاري رئيس جمهور در خوزستان
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه رئيس جمهور به حل مشکلات منطقه خرمشهر و آبادان اشاره و همچنين اين مناطق را منطقه آزاد اعلام کردند و به مردم اين شهرها هم قول پيگيري دادند نظر شما چيست؟بنده که از نماينده آن شهرها سوال کردم،خيلي عصباني بودند و ميگفتند اين قول و وعدههاي شعاري و تبليغاتي بيش نيست.
طرح 12 هزار ميلياردي براي افزايش جمعيت
نماینده مردم قزوین در پاسخ به سوالی درباره موضوع تهديد نسل و هشدار مقام معظم رهبري در مورد کاهش جمعيت جوان گفت:امروز با اين شرايط به وجود آمده در کشور بايستي چارهاي انديشيد، چرا که نزديک به 7 ميليون زوج جوان در کشور صاحب اولاد نيستند و اين علتهاي خاص خودش را دارد که اين خود يک تهديد و خطر است. بايد اين روند به سمت و سويي پيش برود که اصلاح شود. به هر حال مجلس طرحي را که شامل پنجاه و چند بند است آماده کرده است که به بيش از 12 هزار ميليارد تومان اعتبار نياز دارد. با اين طرح انشاءالله نخواهيم گذاشت آنچه را که دشمن طراحي کرده تحقق پيدا کند که البته اين نيازمند تن دادن دولت به کار است و قانوني را که مجلس آماده کرده و انشاءالله شوراي نگهبان هم آن را تاييد خواهد کرد، اجرا ميکند
وی در مورد اظهار نظر یکی از حضار مبنی بر اینکه باتوجه به شرايط تاسفآور فرهنگي جامعه و عدم وجود متولي شخص براي شرايط موجود و عدم عزم جدي چه در دولت اصولگرا و چه در دولت تدبير و اميد چه بايد کرد گفت: ما معتقديم اين حرف درستي است که امروز بخش فرهنگي کشور متولي خاصي ندارد و هرکس هم به گردن ديگري مياندازد به گونهاي که وزارت ارشاد آن را به گردن سازمان تبليغات و يا صدا و سيما مياندازد. البته شوراي عالي انقلاب فرهنگي هم از آنجا که در راس آن رئيس جمهور قرار داد و بيشک تفکر او در مجموعه شورا اثرگذار است؛ ولي با اين همه اين احوال مهندسي فرهنگي در کشور شروع شده است که البته توقع زودتر از اينها بود و ما اميدواريم اين مهندسي بتواند اوضاع را سر و سازمان بدهد.
روند قرار دادن چوب لاي چرخ دولت!
حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر چالشهاي پيش آمده ميان مجلس و دولت و حمله رسانههاي اصلاحطلب و حاميان دولت به مجلس شوراي اسلامي چيست گفت:مجلس کار خودش را طبق روال قانوني انجام ميدهد و اينکه سه کارت زرد به سه وزير دولت داده همه سر و صدايشان بلند شده است،با اينکه روند کارت زرد چنين است که اول به خود وزير يا معاون پارلماني او تذکر داده ميشود و بعد به صورت کتبي به او اعلام ميشود و در بعضي موارد تذکر شفاهي داده ميشود و اگر اعتنايي نکرد سوال ميشود. سوال به کميسيون مربوطه ميآيد و در آنجا آقاي وزير را احضار ميکنند و شخص سوال کننده هم حضور مييابد، سوال کننده سوالش را مطرح ميکند، وزير پاسخ ميدهد و در اين ميان سوال کننده يا قانع ميشود يا نميشود.
وی افزود:اگر قانع نشد کميسيون بررسي ميکند که اين سوال، سوالي ملي است تا در صحنه علني مطرح شود يا سوالي منطقهاي و شخصي است. اگر ملي تشخيص داده شد، به صحن ميآيد و درآنجا سوالکننده سوال ميکند و وزير هم پاسخ ميدهد يا مجلس قانع ميشود يا نميشود. اگر مجلس قانع نشد به وزير کارت زرد داده ميشود. پس اين چوب لاي چرخ دولت گذاشتن نيست. اينکه آقاي ترکان با غوغاسالاري اعلام ميکند کساني که به آقاي روحاني راي ندادند، قانونگريز هستند و بعد به مجلس توهين ميکند و ميگويد مردم در آينده به اين مجلسيها راي نخواهند داد چرا که مجلس را 80 نفر ميچرخانند.
افراد به کار گرفته شده همگي از افراطيون اصلاحطلب مشارکتي و کارگزاران هستند
نماینده مردم قزوین با بیان اينکه تمام هم و غم مجلس اين است که باتوجه به شرايط فعلي و اوضاع اقتصادي مردم به اين دولت کمک کند ادامه داد: اصلا سابقه نداشته است که مجلس به وزراي اقتصادي دولتي اين قدر راي بالا داده باشد. وزير اقتصاد 274 راي از مجلس گرفت که در طول 34 سال که از انقلاب ميگذرد بيسابقه است. اين کمک به دولت است. آقاي روحاني شعار اعتدال را مطرح کرد. اعتدال يعني اينکه افراطيون اصولگرا و اصلاحطلب به کار گرفته نميشوند و حد وسط را به کار مي گيرند ولي در عمل اصلا چنين چيزي اتفاق نيفتاده است و افراد به کار گرفته شده همگي از افراطيون اصلاحطلب مشارکتي و کارگزاران هستند و اصولگرايان معتدل همچون مولفه، جامعه زينب(س) و جامعه مهندسين که با آقاي احمدينژاد هم همگام نبودند حداقل از اينها هم استفاده نشده ميخواهم بگويم مجلس بنابر اين داشته که با دولت همکاري کند تا بر مشکلات اقتصادي فائق آياد.
حسینی افزود:ذکر اين نکته ضروري است که دولتيها به خارج از کشور دل بستهاند و به مذاکرات دلخوش هستند تا اينکه به واسطه حذف تحريمها اوضاع اقتصادي مردم را سامان دهند و اين قابل تحقق نيست. همانطور که مقام معظم رهبري فرمودند بنده به اينها (غربيها و آمريکاييها) اعتمادي ندارم. به هر صورت اينها از حل مشکلات اقتصادي عاجز شدهاند و ميخواهند اين را به گردن مجلس بيندازند وبگويند مجلس نميگذارد کار کنيم. لذا مجلس هم بايد حساب شده برخورد کند که هم جلوي هياهوي آنها را و هم جلوي افراطيگري بعضي از اينها را بگيرد. اين نيازمند تدبير است که الحمدالله دوستان اصولگراي ما در ملجس جلسات متعددي برگزار ميکنند تا تصميمگيري کنند که در صحن علني چگونه با موضوعات برخورد شود.
می خواهند انتقام سال 88 را از مرتضوی بگیرند
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره بسياري از فسادها که در تامين اجتماعي و گاهي در شرکتهاي دولتي شکل ميگيرد و همچنين در مورد اینکه آیا با شخص مرتضوي سياسي برخورد نميشود گفت:اين بحث در مجلس مطرح شده است و اميدواريم بتوانيم ساماني بدهيم. اينکه يک نفر در 20 شرکت عضو هيات مديره است و هر جا هم 5 ميليون حقوق ميگيرد الان يکي از آقايان وزرا نزديک به 170 ميليون تومان حقوق هيات مديره ميگيرد و قانوني هم هست.
حسینی در مورد شخص مرتضوی نیز گفت:در مورد آقاي مرتضوي هم بايد گفت که ايشان اشتباهات و تخلفاتي داشته است که راجع به آنها نميتوانيم اغماض کنيم. از جمله کارهايي که خطا بود و انجام داد و رهبري و بچهحزباللهيها را رنجاند فيلمي بود که به دست آقاي احمدينژاد داد و به مجلس آورد و آن روز سياه را رقم زد. ما آن روز خيلي از آقاي احمدينژاد خواهش کرديم که اين فيلم را مطرح نکند، نگران آقاي شيخالاسلامي نباشد و او راي خواهد آورد و واقعا هم راي ميآورد چرا که اين کار آقاي مرتضوي بود و نتيجه آن هم به ضرر مملکت شد. ولي اين نکته را به شما عرض کنم حملاتي که عليه شخص آقاي مرتضوي صورت ميگيرد به اين دليل است که اينها ميخواهند انتقام سال 88 را از ايشان بگيرند. نميخواهم بگويم اشتباه نداشته است ولي اينکه الان مدام حمله ميکنند و دستبردار نيستند درصدد انتقام از ايشان هستند چرا که يکتنه در ميدان ايستاد و اين واقعيتي است که بايد پذيرفت. و الا از اين قسمت تخلفات در ادارات و شرکتها بهوفور اتفاق ميافتد.
ارشاد و صدا و سيما و سازمان تبليغات هر کدام ساز خود را کوک ميکنند
وی در پاسخ به سوال یکی از حضار مبنی بر اینکه با داشتن انقلاب فرهنگي، چرا در عرصه فرهنگ چندان پيشرفتي نکردهايم گفت:همانگونه که ما تلاش داريم فرهنگ اسلامي را پيش ببريم، دشمن هم با تمام همت آمده تا نگذارد اين فرهنگ پيش برود. در دنيا هزاران تلويزيون در مقوله فساد اخلاقي منسجم عمل ميکنند ولي ما در فرهنگ اسلامي انسجامي نداريم. ارشاد و صدا و سيما و سازمان تبليغات هر کدام ساز خود را کوک ميکنند. با اين اوصاف ما بايد شکرگزار باشيم که در دنيا تاثيرگذار بودهايم.
لزوم وحدت اصولگرايي درانتخابات آينده
حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا اصولگرايان منسجم نیستند و براي انتخابات مجلس شوراي اسلامي منسجمتر عمل خواهند کرد گفت:اين حرف درستي است و لذا همه بايد دست به دست هم بدهيم تا اصولگرايان به وحدت برسند. يک چيزي که ما اصولگرايان معتقديم عمل به تکليف است و کاري به نتيجه نداريم بنده از يکي از بزرگان اصولگرا سوالي کردم و ايشان جواب مرا ندادند. سوال اين بود به هر صورت دفع افسد به فاسد در روايات ما و شرع آمده است. تکليف چيست؟ به هر صورت يکي در حد اصولگرا 40 است ولي راي آوري دارد و اصولگرايي در حد 80 است ولي راي آوري ندارد. چه بايد کرد؟ لذا امروز ضروري است که اصولگرايان به وحدت برسند و واقعا در استانها کار شروع شده تا وحدت حاصل شود و آنگهي مجلس خبرگانر هبري براي ما مهمتر از مجلس شوراي اسلامي است و بر همين اساس بايد منسجم شويم و اگر چنين شود هم ترکيب غالب خبرگان و هم ترکيب مجلس با اصولگرايان خواهد بود.
هنداونه اصلاح طلبان زير بغل مدرس مجلس!
نماینده قزوین در مورد مواضع سياسي اخير علي مطهري نیز گفت: آقاي علي مطهري خودش را مدرس مجلس ميداند و لذا اصلاحطلبان هندوانه زير بغل او ميگذارند که آزاد مرد تويي که از حقوق مظلوم دفاع ميکني. بنده در مجلس تذکر دادم و گفتم به اين آقازاده بفرماييد که آيا آن بسيجياي که با خانوادهاش در خيابان ميرفت او را مضروب کردند،چرا از او دفاع نکرديد و آيا او مظلوم نبود؟ آقاي موسويخوئينيها از مخالفترين افراد با شهيد مطهري بود اينکه امروز ايشان از علي مطهري تعريف ميکند به چه دليل است؟ من به علي مطهري گفتم والله تو خلاف مباني پدر خود حرکت ميکني و امروز اگر ايشان در قيد حيات بودند، قطعا به دهان تو ميزد و جلوي تو را ميگرفت. چرا که پدرت نبض فکري اينها را ميشناخت.
وی ادامه داد:البته علي مطهري را خبرنگاران اصلاحطلب دوره ميکنند که تصور کرده کسي است، ولي به واقع از درک خيلي از مسائل عاجز است. البته در مواضع فرهنگي ديدگاهي مخالف با مواضع سياسي دارد و ديدگاهش در اين مقوله همگام با اصولگرايي است.
كاهش 20 درصدي بودجه فرهنگي
حسینی در مورد بودجه فرهنگي سال 93 نیز گفت: دولت امسال 20 درصد بودجه فرهنگي را کم کرده است و کميسيون فرهنگي تمام همّ خودش را گذاشت تا اين 20 درصد را بازگرداند، ولي نتوانست همه را برگرداند و قابل ذکر است 170 رده فرهنگي از اين بخش بودجه ميگيرند که البته بعضي از اينها اصلا کار فرهنگي نميکنند و ما اينها را از رديف بودجه حذف کرديم.
نظر شما