به گزارش خبرنگار مهر، این طرح ها عصر یکشنبه با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان و مسئولین محلی افتتاح شدند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه بهره برداری از این طرح ها با اشاره به پتانسیل های بالای شهرستان دنا به خصوص در بخش گردشگری گفت: این شهرستان قطب گردشگری استان است.
سی سخت قطب گردشگری جنوب است
سید موسی خادمی افزود: در صورت افزایش زیرساختها، سی سخت و شهرستان دنا توانایی تبدیل به قطب گردشگری در منطقه جنوب کشور را دارد.
وی رونق صنعت گردشگری را زمینه ساز توسعه استان عنوان کرد و اظهار داشت: لازم است بسترهای لازم هرچه بیشتر برای سرمایه گذاری در این بخش مهیا شود.
استاندار استان همچنین شهرستان دنا را شهرستانی نخبه پرور نام برد و گفت: این شهرستان نخبگان زیادی دارد که میتوانند در ساخت و توسعه همه جانبه شهرستان یاریگر مسئولان باشند.
خادمی همچنین در بازدید از جاده های در دست احداث این شهرستان از جمله جاده اتصال سی سخت به جاده یاسوج به اصفهان و محور ارتباطی یاسوج به سی سخت گفت: بهره برداری از محورهای این شهرستان موجب خروج آن از بن بست می شود.
وی تصریح کرد: توسعه بخش گردشگری و کشاورزی شهرستان دنا مستلزم توسعه محورهای ارتباطی آن است.
خادمی همچنین بر حفاظت از محیط زیست این شهرستان به خصوص پارک ملی دنا به عنوان سرمایه ای عظیم در این منطقه تاکید کرد.
افتتاح هفت طرح کشاورزی با 55 نفر اشتغالزایی
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه استاندار کهگیلویه و بویراحمد ساختمان مددجویان کمیته امداد امام (ره) شهرستان دنا، طرحهای آبیاری قطرهای، پرورش کبک، بلدرچین، مرغداری 20 هزار قطعهای، مزرعه پرورش ماهی، صیفی جات گلخانهای و پرورش گل رز را افتتاح کرد.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان در حاشیه بهره برداری از این طرح ها گفت: برای هفت طرح کشارزی در این شهرستان، دو میلیارد و 500میلیون تومان برای اجرای این طرح ها هزینه شده است.
جعفر گوهرکانی افزود: این طرحها برای 55 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی ایجاد میکند.
وی یادآور شد: طرح پرورش کبک و بلدرچین برای اولین بار در این استان ایجاد شده است.
نظر شما