۵ شهریور ۱۳۸۴، ۱۲:۱۵

ده ميليون تماشاگر در سه هفته

بازار داغ فيلم هاي جنگي در كره

بازار داغ فيلم هاي جنگي در كره

موفقيت بي نظير فيلم "به دونگماكول خوش آمديد" در گيشه سينماهاي كره بيش از هر چيز يك نكته را اثبات مي كند و آن اينكه فيلم هايي با موضوع كره شمالي بازار خوبي در كره جنوبي دارند.

نمايي از فيلم "به دونگماكول خوش آمديد"

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، "به دونگماكول خوش آمديد" كه بر اساس نمايشي به همين نام به كارگرداني جانگ ايل ساخته شده، درباره ديدار دو سربازه كره جنوبي، سه سرباز كره شمالي و يك خلبان امريكايي در روستايي دورافتاده و كوهستاني در جريان جنگ كره است.

اين فيلم كه پرفروشترين محصول سينماي كره تا اين ماه از سال است، در كنار فيلم حماسي "تا گوك جي" (65 ميليون دلار، 2004) با موضوع جنگ كره، "اسليميدو" (61 ميليون دلار، 2003) با موضوع نيروهاي ويژه، درام JSA (27 ميليون دلار، 2000) با موضوع عبور از مرز و فيلم تروريستي "شيري" (27 ميليون دلار، 1999) در صدر جدولي قرار مي گيرند كه تمامي فيلم هاي آن موضوعي مشترك درباره دو كره دارند.

نكته جالب اينجاست كه هر چهار فيلم مذكور در سينماهاي ژاپن هم به صورت گسترده اكران شده اند؛ كشوري كه در زمان جنگ كره حضوري تأثيرگذار داشت.
"به دونگماكول خوش آمديد" به كارگرداني پارك كوانگ هيون 36 ساله در عرض فقط يازده روز بيش از سه ميليون نفر را به سينماها كشانده است و اگر استقبال از آن به همين ترتيب ادامه داشته باشد، به احتمال زياد مي تواند ركورد فيلم "پسر دونده" را بشكند.

"پسر دونده" با موضوع دونده ماراتن شدن پسركي مبتلا به بيماري رواني توهم، اواخر ژانويه گذشته در سينماها روي پرده رفت و در 52 روز حدود پنج ميليون نفر به تماشاي آن رفتند. گرچه چهار فيلم برتر سينماي امسال كره در چند هفته اخير نزديك به ده ميليون نفر را به سينماها كشانده اند، اما در ماه ژوييه تنها 34 درصد از سينماروهاي كره اي به تماشاي فيلم هاي داخلي رفته اند. اين آمار در اواخر سال 2003 حدود 70 درصد بود.

پوستر فيلم "به دونگماكول خوش آمديد"

"به دونگماكول خوش آمديد" با اينكه موضوعي سياسي دارد و در شرايطي روي پرده رفته كه موضوع صلح ميان دو كره دوباره داغ شده، اما كارگردان آن معتقد است فيلم سياسي نساخته است.

پارك در اين باره مي گويد: "هدف من از ساخت "به دونگماكول خوش آمديد" نشان دادن قدرت شفابخش قوه تخيل است. جنگ را معمولاً قدرتمندان به راه مي اندازند، اما قربانيان آن غالباً افراد بيگناه هستند. من مي خواستم اين افراد را به دنيايي خيالي و منزه از هر آلودگي ببرم تا از ذهن مجروح شان مراقبت كنند."

کد خبر 222869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha