به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی پلیس با مدیران و اصحاب رسانه ظهر چهارشنبه در سالن جلسات فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه برگزار شد.
این نشست برای اولین بار با محوریت همکاری رسانه ها با پلیس سایبری در برابر جرائم سازمان یافته در فضای مجازی و صیانت از حریم خصوصی افراد در اینترنت برگزار شد. پلیس سایبری پیش از برگزاری این هم اندیشی با حضور در دفاتر خبرگزاری ها و رسانه های رسمی فعال در فضای مجازی دستور کار این جلسه را تشریح و از مدیران و اصحاب رسانه برای شرکت در این نشست دعوت کرده بود.
سردار کریم کشوری در ابتدای این نشست اظهار داشت: رسانه ها از ارکان اصلی جهت دهی به افکار عمومی هستند که باید در این راستا به شکلی مثبت و اثرگذار عمل کرد.
کشوری گفت: در این راستا رسانه های رسمی و شناسنامه دار باید با انتشار اخبار از منابع موثق و اثرگذار در راستای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی قدم بردارند.
وی با اشاره به امکان هم افزایی فراوان بین پلیس و رسانه ها اظهار داشت: آرامش و ثبات در جامعه از اقداماتی است که رسانه ها به خوبی می توانند در راستای آن قدم بردارند و در این میان تعامل پلیس و رسانه بسیار مفید خواهد بود.
فرمانده انتظامی کرمانشاه بالابردن آگاهی های عمومی از تهدیدات و آسیبهای فضای مجازی را در وضعیت کنونی بسیار ضروری عنوان کرد.
کشوری گفت: هم اکنون در استان کرمانشاه درصد قابل توجهی از مردم به اینترنت و فضای مجازی دسترسی دارند و این موضوع از اهمیت آگاه سازی مردم نسبت به فضای مجازی حکایت دارد.
وی تصریح کرد: طبیعتا با افزایش آمار دسترسی به فضای مجازی، شاهد افزایش استفاده های ناصحیح و کلاهبرداری ها هستیم که از مهمترین آنها هک کردن حساب های مالی و انتقال وجوه و سرقت آن است که از افزایش بیش از 50 درصدی برخوردار است.
کشوری گفت: پلیس می تواند با همکاری مثبت رسانه ها در راستای کاهش این آسیب ها گامهای بلندی بردارد و مردم نیز باید ضلع سوم این همکاری باشند.
فرمانده انتظامی کرمانشاه با اشاره به اینکه پلیس سازمانی با ابعاد فرهنگی و اجتماعی نیز هستند، اظهار داشت: یکی از پارامتر های فرهنگ سازی در اجتماع آموزش عمومی است که در این راستا نیز رسانه ها می توانند به پلیس کمک کنند.
کشوری در پایان از رسانه ها خواست با انتشار اخبار مستند و مثبت به فرهنگ سازی در جامعه کمک کنند.
پلیس فتا از حریم خصوصی افراد در برابر تبهکاران سایبری محافظت می کند
در ادامه این نشست رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: آگاه سازی فرد فرد جامعه باید به عنوان یک هدف اصلی در دستور کار پلیس باشد.
اسدالله زحمت کش خاطرنشان کرد: رسانه متعهد رسانه ای است که با انتشار اخبار مستند و درست به دنبال اصلاح کاستی ها در عین ایجاد روحیه امید و تلاش در جامعه باشد.
زحمتکش با اشاره به اینکه جلوگیری از رشد و گسترش جرائم اینترنتی از وظایف اصلی پلیس سایبری است، اظهار داشت: یک موضوع مهمی که با سوءاستفاده افراد سود جو، جامعه را تهدید می کند، همین بحث جرائم اینترنتی است که باید رسانه ها به کمک پلیس آمده و در راستای مقابله با آن قدم بردارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود حراست از ارزش های دینی و ملی جامعه در عین رعایت آزادی های مشروع را از دیگر وظایف پلیس فتا عنوان کرد.
زحمتکش ادامه داد: پلیس فتا باید با حفاظت از امنیت جامعه در راستای تقویت زیرساختهای کشور برای مقابله با جرم قدم بردارد تا آمش مردم فراهم شود.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: پلیس فتا تشکیل شده است تا از حریم خصوصی مردم در فضای مجازی صیانت کند و مانع تشکیل سازمان هایی برای طراحی جرم در فضای مجازی شود.
وی در پایان با قدردانی از رسانه ها به خاطر کمک هایی که تاکنون به پلیس داشته اند گفت: پلیس فتا یک مجموعه تازه تأسیس است که نیاز به همکاری بیشتر رسانه ها مخصوصا رسانه های فعال در فضای مجازی دارد.
گفتنی است در پایان نمایندگان خبرگزاری ها و رسانه های مجازی در استان در خصوص چگونگی همکاری پلیس با رسانه ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نظر شما