به گزارش خبرنگار مهر، سید ابراهیم هاشمی صبح دوشنبه در ستاد مدیریت بحران افزود: این شهرستان از سوی محیط زیست و منابع طبیعی مطقه حفاظت شده اعلام شده است و به این دلیل، بخش خصوصی اجاز فعالیت و مانور آنچنانی ندارد و این مشکل مزید بر ضعف زیرساختهای اداری و تجهیزات شده است ونتوانستیم بطور مناسب در بحران برف خدمات رسانی کنیم.
وی اظهار داشت: این بحران ظاهرا به حالت عدی برگشت ولی باید در بحث زیرساختها و تجهیزات اقدام اساسی از سوی دولت و مدیران انجام شود.
امام جمعه تنکابن نیز گفت: تجربه ثابت کرده که در هر دهه یک بحران در منطقه اتفاق می افد و مردم هنوز بحران برف 86 را فراموش نکرده اند.
حجت الاسلام سید داوود شاهچراغی افزود: نبود زیرساختهای مناسب لازم در منطقه و امکانات ضعیف در شهرداریهای و راه شهرسازی افزایش مشکلات و کندی خدمات رسانی در مهار برف اخیر شده است.
وی اظهار داشت: مردم بعد از پایان ظاهری بحران به عملکرد دولت در پرداخت خسارتها توجه می کنند و این که دولت چگونه در پرداخت مساعدتهای خود ورود پیدا می کند.
وی با اشاره به نابودی بیشتر درختان مرکبات و باغات اظهار داشت: کشاورزی در معرض تهدیدی جدی روبرو شده است و احتمال تغییر کاربریهای زمین بسیار وجود دارد و این نکته ای مهم است که باید به آن توجه کرد.
حجت الاسلام شاهچراغی با انتقاد از نوع واگذاری تسهیلات کشاورزی یادآورشد: اگر وامها بصورت مضاربه ای پرداخت می شود، بانک باید در سود و زیان با کشاورز شریک باشد ولی این امر از سوی بانکها اجرا نمی شود.
امام جمعه تنکابن بر جدی گرفت پدافتند غیرعامل تاکید کرد و گفت: تجهیز بیمارستانها باید مورد توجه دولت قرار گیرد.
نظر شما