به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احمد موحد عصر پنجشنبه در جمع مردم گناوه با اشاره به پیشینه بحث تفحص شهدا در این آئین اظهار داشت: بحث تفحص شهدای گمنام بنا به درخواست رهبری و طی حکمی به سردار باقرزاده رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح برای تفحص و بازگشت پیکرهای شهدا ابلاغ شد.
وی گفت: از سال 1368 این اقدام انجام شد و تا به حال حدود 87 شهید گمنام وارد استان شده و در شهرها، دانشگاه ها و مراکز مختلف دیگر استان با شکوه بسیار تشییع و تدفین شده اند.
موحد بیان داشت: در دهم آذرماه 90 بنا به درخواست مردم و مسئولان شهرستان گناوه و پیگیرهای فرماندهان سپاه شهرستان و امام جمعه گناوه قرار شد که پیکرهای مطهر شهدا زینت بخش این شهر شوند و با پیگیرهایی که شد و سردار باقرزاده نیز خود شخصا در اینجا حضور یافتند، سرانجام دو شهید گمنام در گناوه تشییع و تدفین شدند.
یادمان شهدای گمنام گناوه به مرکز فرهنگی تبدیل شود
وی ادامه داد: دفاع مقدس ما یک صدقه جاریه است و یادواره های شهدا و اینچنین محافلی همه صدقه جاریه است که اگر از آن به طور دائم استفاده کنیم و به جامعه تزریق شود، مشکلات جامعه ما حل می شود.
موحد با اشاره به اینکه در کمیسیون ساماندهی گلزارهای شهدای استان در استانداری و در دوره استاندار سابق بحث 200 میلیون تومان برای ساماندهی این یادمان پیگری و تصویب شد و در جلسه با معاون عمرانی استانداری نیز قرار شد که گناوه، اهرم و آبدان در تخصیص بودجه قرار بگیرند.
موحد با درخواست از مسئولان شهرستان برای تبدیل این یادمان به مرکز فرهنگی گفت: در واقع با گشایش این یادمان در شهر گناوه یک مرکز فرهنگی و نه یک قبرستان به مراکز فرهنگی این شهر اضافه شده و درخواست می کنم در کنار این یادمان کتابخانه با همکاری مسئولان شهرستان ایجاد شود.
نظر شما