به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریمی پیش از ظهر شنبه در کنفرانس مطبوعاتی اظهارکرد: زندگي موهبتي الهي است كه انسان ها در طول عمر خويش از آن بهره مند مي شوند.
وی با بیان اینکه قرن حاضر شاهد تغييرات چشمگيري در مورد ديدگاه آدمي نسبت به زندگي بوده است، ادامه داد: داشتن سبك زندگي سالم و مطلوب همواره آرزوي بشر بوده است.
وی با بیان اینکه معارف اسلامي ما در بردارنده همه نيازهاي انساني است و سبك زندگي زيبايي ارائه مي دهد، تصریح کرد: نقش الگوهاي رفتاري در ساخت زندگي حيات بخش نيز بسيارمهم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با تاکید بر اینکه تكيه بر شخصيت ائمه اطهار(ع) در پياده كردن زندگي سالم و ايده آل اهميت ويژه اي دارد، ادامه داد: رجوع به زندگي امام حسين(ع) بيانگر اين مسئله است كه همه موارد جهت ارائه گونهاي از سبك زندگي براي انسانها وجود دارد كه اين سبك بتواند در همه زمانها و مكانها عملياتي باشد.
کریمی با بیان اینکه ايجاد و معرفي يك سبك زندگي مناسب به جامعه حائز اهميت است، اظهارکرد: اميد است برگزاري اين سمينار بتواند در ارائه مدلهاي مناسب اسلامي- ايراني در زمينه سبك زندگي سالم قدمهاي مؤثري بردارد.
وی افزود: در جامعه کنونی باید در مسیر سبک زندگی اسلامی قرار گیریم وهویت انقلاب اسلامی را حفظ و از چالش های پیش رو بیرون بیایم و به پیشرفت جامعه فکر کنیم چرا که نباید جامعه ما یک جامعه فقط مصرف گرا باشد.
کریمی بیان داشت: دانشگاه و مراکز علمی می بابیست در مقابل فرهنگ وارداتی مقابله کنند و طرح سبک زندگی اسلامی ایرانی را گسترش دهند.
وی در ادامه افزود: این همایش در هشت محور از تاریخ 29 بهمن ماه تا اول اسفند ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی با حضور اساتید و صاحبنظران برگزار می شود.
بهمن شریف زاده دبیر علمی این همایش نیز در این جلسه اظهارکرد: این همایش با کمک معاونت تحقيقات وفناوري، مركز عوامل اجتماعي مؤثر بر سلامت، بسيج جامعه پزشكي خراسان جنوبي، دفتر امور خانواده و بانوان استانداري خراسان جنوبي، اداره كل بهزيستي خراسان جنوبي، شوراي هماهنگي ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي برگزار خواهد شد.
دبیر علمی سومین همایش "پژوهش در توسعه سلامت" در ادامه به محورهای این همایش اشاره و عنوان کرد: سبك زندگي، سلامت خانواده وسالمندي، سبك زندگي، فعاليت فيزيكي وتغذيه سالم، سبك زندگي و فناوري آموزش و ارتقاء سلامت، سوءمصرف مواد و رفتارهاي پرخطر، سبك زندگي و عوامل زيست محيطي و شهر سالم است.
شریفزاده بیان داشت: در این همایش از سخنرانان کشوری نیز دعوت شده است که با حضور خود در روز های برگزاری به ارائه سخنرانی بپردازند.
وی تصریح کرد: این همایش داراي امتياز باز آموزي براي متخصصین رشته های پزشکی، فوق تخصصها، پزشکان عمومي، داروسازان، دندانپزشكان، كارشناسان ارشد رشته هاي آموزش بهداشت وارتقاءسلامت، پرستاري و مامايي، تغذيه، علوم آزمايشگاهي، روانشناسي، كارشناسان و كاردانهاي رشتههاي بهداشتي و تغذيه، پرستاري، مامايي، گروه پيراپزشكي خواهد بود.
پذیرش 403 مقاله در سومین همایش " پژوهش در توسعه سلامت"
معاون اجرایی سومین همایش "پژوهش در توسعه سلامت" افزود: در طول فراخون مقالات بیش از هزار مقاله به دبیر خانه این همایش ارسال شده است که در مجموع 640 مقاله رد شده و 403 مقاله مانده است.
میترا مودی بیان کرد: مجموع مقالات مورد تائید 35 مقاله در قالب سخنرانی و 217 مقاله در قالب پوستر ارائه خواهد شد.
وی تصریح کرد: از 35 مقاله سخنرانی 17 مقاله از بیرجند و مابقی از سایر دانشگاه علوم پزشکی و مراکز علمی کشور است.
مودی ادامه داد: همچنین از مقالات ارائه شده نیز 117 مقاله از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و الباقی از سایر دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز علمی کشور است.
نظر شما