به گزارش خبرنگار مهر، اصغر قلمکار ظهر دوشنبه به مناسبت هفته سلامت مردان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آمار اعمال جراحی سرطان پروستات در اصفهان در حالی سال به سال رو به افزایش است که در سال 89 هیچ موردی از این عمل در استان انجام نشده بود.
وی با اشاره به اینکه در سال 90 شاید میزان انجام این آمار به پنج مورد هم نمیرسید، بیان داشت: دلیل افزایش آمار جراحی پروستات در اصفهان تنها به دلیل حساس سازی مردان نسبت به سلامتی خود و مراجعه آنها به مراکز درمانی سطح استان است و این افزایش امتیاز برای ما یک امتیاز است.
قلمکار تاکید کرد: در سال 92 ماهانه بین 10 تا 15 عمل جراحی سرطان پروستات در استان اصفهان انجام میگیرد.
رئیس انجمن اورولوژی استان اصفهان ابراز داشت: سرطان پروستات اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود قابل درمان است و در اکثر موارد مردان به دلیل کم اهمیت دادن به سلامتی خود زمانی به پزشک مراجعه میکنند که بیماری آنها علامت دار شده و دیگر اقدامی نمیتوان کرد.
وی افزود: با اظهار اینکه اورولوژیستها تنها مسئول سلامت مردان نیستند و سعی شده که در چند سال اخیر دیگر رشتههای پزشکی هم دخیل کنیم، ادامه داد: هر ساله به مناسبت روز سلامت مردان و گرامیداشت هفته سلامت در اصفهان برنامههایی به منظور اطلاعرسانی و تبلیغاتی در راستای ارتقاء آگاهی مردان نسبت به سلامتی خود اجرایی میشود.
تریاکیها ردیف اول مبتلایان به سرطان مثانه در کشور هستند
قلمکار با استناد به پژوهشی که در ارتباط با سرطان مثانه و افراد تریاکی در شیراز انجام شده بود، گفت: در این تحقیق مشخص شد که از یکصد نفر افرادی که تحت عمل جراحی سرطان مثانه قرار میگیرند به همان تعداد تریاکی هستند.
وی با اشاره به اینکه دخانیات نقش اول و اصلی را در بروز سرطان مثانه در مردان دارد، یادآور شد: اینکه گفته شود اگر آمار سرطان مثانه در ایران زیاد است به دلیل زیاد بود جمعیت تریاکیها است گزافه گویی نشده و لازم است که بزرگنماییهایی شود تا عمق حادثه برای عامه جامعه تفهیم شود.
نظر شما