يه گزارش خبرگزاري "مهر"، آليا در پايان نشست شوراي مركزي اين جمعيت افزود: رييس جمهور تلاش هاي بسياري در انتخاب همكاران خود انجام داد كه نتيجه آن فهرست پيشنهادي به مجلس بود. مجلس شوراي اسلامي نيز بر اساس وظيفه قانوني، خود را با ارزيابي كارشناسي به بررسي توانمندي هاي فهرست پيشنهادي پرداخت.
نماينده مردم تهران ادامه داد: برخي از وزاري پيشنهادي نتوانستند آراي لازم را كسب نمايند بنابراين از وزراي پيشنهادي آينده انتظار ميرود در مهلت قانوني مقرر با تعامل بيشتر با كميسيون ها و معرفي هرچه بيشتر خود و نيز برنامههاي پيشنهادي براي ايجاد تحول در كشور بپردازند.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با مثبت دانستن عملكرد مجلس در جريان راي اعتماد به اعضاي كابينه گفت: مجلس بايد همچنان به وظيفه نظارتي خود عمل نمايد چرا كه مجلس است كه به طور رسمي و قانوني ميتواند صريح ترين نظارت ها در عملكرد دولتمردان داشته باشد تا از اين رهگذر پاسخگويي به مطالبات مردم بهتر صورت گيرد.
وي اضافه كرد: اكنون كه بخش اعظمي از كابينه شكل گرفته است بهترين خدمت و حمايت به رييس جمهور را معاون، مشاوران و اعضاي هيات وزيران ميتوانند ايفا كنند. آنان با خدمت و كار صادقانه به وعدههايي كه رييسجمهور منتخب در دوران رقابت انتخابات داده است و نيز هماهنگي مطلوب در ميان خود و پرهيز از اختلافات كه مانع كار است ميتوانند بهترين خدمت را در حمايت از رييس جمهور داشته باشند.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به نقش احزاب و تشكل هاي سياسي جريان اصول گرا گفت: به حكم وظيفه و تكليفي كه احزاب اين جريان براي خود قائل هستند، بايد به سهم خود تلاش كنند كه رييس جمهور در دوره خدمت خود موفق باشد و چه بسا بخشي از بار پاسخگويي دولت آينده را بر دوش بگيرند.
وي با اشاره به وضعيت انتخاب شهردار تهران توسط شوراي شهر تهران افزود: در دو سال اول فعاليت شوراي دوم شهر تهران با انتخاب فردي كارآمد و توانمند چون دكتر احمدي نژاد و نظارتي دقيق و شايسته توانستند گام هاي اساسي در خدمت رساني شايسته به مردم بردارند. اكنون نيز انتظار مردم از شوراي شهر انتخاب شهرداري كارآمد و توانمند است كه متاسفانه بيش از دو ماه است شهر تهران فاقد يك متولي است.
نماينده مردم تهران با اشاره به طرح جديد تيم هسته اي كشورمان خاطرنشان كرد: بايد ابعاد پيشنهادي اين طرح، قبل از ارائه به آژانس بينالمللي انرژي هسته اي در اختيار صاحب نظران، كارشناسان، نهادهاي علمي و دانشگاه قرار داده شود تا پس از بررسي هاي علمي، مجموعه اي از نظرات نخبگان و انديشمندان كشورمان كه يقينا مجموعه پخته اي خواهد بود، به آژانس ارائه شود.
فاطمه آليا در پايان اضافه كرد: آنچه در تمام مباحث مهم است، عدم چشم پوشي و عدم اهمال در حق مردم ايران در دستيابي به فنآوري صلح آميز هسته اي است و در صورتي كه اروپا، آمريكا و لابي بينالمللي صهيونيست، مانع از دستيابي به اين حق در چارچوب آژانس بينالمللي انرژي هسته اي شوند، بايد بررسي ادامه عضويت در معاهده NPT را در دستور كار قرار دهيم.
نظر شما