به گزارش خبرنگار مهر، محمد یعقوبی صبح یکشنبه به خبرنگاران گفت: این تعداد واحد تولیدی و صنعتی زمینی به مساحت 18 هزار و 91 متر مربع را اشغال کرده بود که در این راستا نسبت به تعیین تکلیف آنها اقدام شد.
وی ادامه داد: در این راستا تعداد 4 پرونده متشکله به صورت قطعی فسخ شد و به تعداد 4 پرونده نیز در این رابطه مهلت قانونی داده شد.
رییس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان بیان داشت: در همین راستا برای یک فقره پرونده دیگر نیز رای فسخ مالی صادر شد و یک نفر از متقاضیان ایجاد و احداث واحد های تولید ی و صنعتی نیز انصراف خود را اعلام کرد و یک فقره پرونده نیز توسط نماینده بانک درخواست جانشین داده شد.
وی هدف از تشکیل شرکت شهرک های صنعتی را احداث و ایجاد زیر ساخت های لازم و اقدامات مورد نیاز در راستای ایجاد هماهنگی در شاخص های مالی، فنی، خدماتی و بازرگانی از واحد های تولیدی عنوان کرد و افزود: شرکت شهرک های صنعتی استان در پایان سال 1368 تاسیس و به منظور بستر سازی ایجاد صنایع و اشتغال ماندگار فعالیت خود را با توجه به اصول آمایش سرزمین و مطالعات منطقه ای و همچنین توسعه صنعتی در دستور کار خود قرار داد.
یعقوبی ادامه داد: در حال حاضر در استان تعداد 28 شهرک و ناحیه صنعتی فعال است که بیش از 60 در صد از صنایع استان و 50 درصد از اشتغال بخش صنعت در نواحی این شرکت ایجاد شده است.
وی افزود: به منظور توسعه و تسهیل در روان سازی امورات اداری در حال حاضر تحویل زمین برای ایجاد واحد های تولیدی و صنعتی در کمترین زمان ممکن و در یک روز انجام می شود و درسایر شهرستان ها نیز این مدت زمان از 3 روز تجاوز نمی کند.
وی سرانه زمین صنعتی در سیستان و بلوچستان را 18 متر مربع و میانگین کشوری را 14 متر مربع بیان کرد.
نظر شما