اصغر مناف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: امسال 826 میلیارد تومان تسهیلات بنگاه های زود بازده ابلاغ شد که مبلغ آن مشابه سال گذشته بود.
وی افزود: در دو سال اخیر در مجموع 50 میلیارد تومان به واحدهای تولیدی پرداخت شده است.
عاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه بین مصوبات استانی و ابلاغ از مرکز بانک ها تفاوت بسیاری وجود دارد، تصریح کرد: این موضوع موجب شده تخصیص تسهیلات اندک باشد.
وی با یادآوری پیگیری چند ساله عدم هخوانی مصوبات استانی با بخش نامه های بانک ها تصریح کرد: تاکنون این پیگیری ها نتیجه ای در بر نداشته است.
به گفته مناف زاده علاوه بر این خصوصی شدن برخی بانک ها و افزایش درصد سود از 12 درصد در سال 84 به 27 درصد در سال جاری موجب شده تقاضا برای تسهیلات بنگاه های زود بازده نیز با کاهش مواجه شود.
عدم همکاری دو بانک در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی
معاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در خصوص پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی اضافه کرد: ابلاغ سال جاری 14 میلیارد تومان است که تنها هفت میلیارد و 400 میلیون تومان در 9 ماهه نخست سال جاری پرداخت شده است.
وی افزود: پرداخت تسهیلات به چهار بانک ملی، ملت، صادرات و توسعه تعاون واگذار شده که در حال حاضر دو بانک ملت و توسعه تعاون به بهانه نبود اعتبار، پرداختی ندارند.
معاون اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با بیان اینکه طرح مشاغل خانگی از جمله طرح های استغال زایی محسوب می شود، اضافه کرد: عدم همکاری بانک ها موجب شده حتی اشتغال استان لطمه ببیند.
به گفته مناف زاده از تعهد اشتغال 25 هزار نفری در سال جاری برای 19 هزار و 795 نفر تاکنون شغل ایجاد شده است.
وی افزود: نحوه استفاده از تسهیلات دو طرح بنگاه های زود بازده و مشاغل خانگی توسط اداره کار، بانک و دستگاه اجرایی به صورت مستمر بازرسی می شوند.
نظر شما