دكتر خسرو جديدي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: تركيب اين دو رشته مي تواند نظام سلامت را در جامعه بهبود بخشد، پزشكاني كه در بخش باليني كار مي كنند اساس داروها، روش هاي مختلف درماني و جراحي را مي توانند در آزمايشگاه انجام دهند و دامنه تحقيقات را به انسان گسترش دهند اما اين گونه تحقيقات به علت مشكلاتي كه دارد در رشته هاي پايه چندان شكل نگرفته است.
وي خاطرنشان كرد: دركشور ما كارهاي پايه و آزمايشگاهي نياز به هزينه بالايي دارد و همچنين رشته هاي باليني از نتايج تحقيقات و فعاليت هاي رشته هاي پايه كمتر استفاده مي كنند.
رئيس بهداري نيروي مقاومت بسيج با اشاره به مشغله بسيار بالاي پزشكان باليني در كشور آن را يكي از معضلات نپرداختن اين دسته از پزشكان به تحقيقات علوم پايه دانست و افزود: پزشكان باليني بيشتر در خدمت كارهاي درماني هستند كه همين مساله موجب دوري آنها از تحقيقات مي شود، در واقع يك پزشك فرصتي براي انجام تحقيقات پيدا نمي كند.
وي ادامه تحصيل پزشكان عمومي در رشته هاي پايه پزشكي را مفيد دانست و تصريح كرد: اين مساله موجب مي شود تا يك پزشك عمومي با ذهنيت باليني به علوم پايه بپردازد و براحتي مي تواند مسايل بهداشتي و اطلاعات پزشكي خود را در اين راه به كار گيرد.
رئيس موسسه تأمين و درمان بسيجيان با اشاره به حضور پزشكان باليني در رأس بيمارستان ها و وزارت بهداشت اظهار داشت: اين انتخاب موجب مي شود تا بيشتر توان آنها صرف مسايل درماني و باليني شود.
وي در پايان يادآور شد: عامل بازدارنده ديگر در مقابل تحقيقات علوم پزشكي اين است كه تفكر محققين كشور صرف مسايل جنبي مي شود و همين مساله باعث شده تا به علت درگيري ذهني بالاي پزشكان، در زمينه تحقيقات فعال نباشند.
نظر شما