به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه دیر صبح جمعه در این مراسم با اشاره به تاکیدات قرآن بر لزوم توسعه درخت و درختکاری در جامعه، اظهار داشت: توجه به موضوع درختکاری در بسیاری از آیات و روایات امده است که بیانگر اهمیت این کار است.
حجتالاسلام سید علی حسینی در ادامه سخنان خود با اشاره به نیاز انسان به آب و هوا و خاک، تاکید کرد: درختان و جنگلها این سه نیاز اصلی را جبران می کنند.
وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبزی امری ضروری برای داشتن یک زندگی سال است، خاطرنشان ساخت: درختکاری تاثیر بسیار زیادی در زندگی ما دارد که نمیتوان آن را نادیده گرفت.
امام جمعه دیر همچنین به اجر اخروی کاشت درخت اشاره داشت و افزود: باید کاشت درخت به صورت یک فرهنگ در صطح جامعه نهادینه شود و همه مردم و مسئولان برای ترویج آن همت گمارند.
اجرای 10هزار هکتار تثبیت تپههای ماسهای در بردخون
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دیر با تاکید بر لزوم گسترش و نهادینه شدن فرهنگ منابع طبیعی اظهار داشت:410هزار اصله نهال در سواحل شهرستان دیر کاشته شده و امسال نیز 300هکتار در سطح این شهرستان درخت کاری شده است.
علیرضا منصوری افزود: شناخت و درک منابع طبیعی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و همه باید دست به هم بدهیم و به توسعه و فرهنگ سازی منابع طبیعی کمک کنیم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دیر ادامه داد: در منطقه بردخون 10هزار هکتار تثبیت تپههای ماسهای و مالچ پاشی درخت کاری صورت گرفته است.
منصوری به معضل بیابان زایی اشاره کرد وگفت: هم اکنون در منطقه معضل آلودگی هوا، گرد و غبار و بیابان زایی روبروهستیم که برای این کار نیازبه برنامه ریزی دراز مدت دارد.
توسعه برنامههای آموزشی زیست محیطی نیازمند حمایت است
مدیرگروه زیست محیطی آهید نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فعالیتهای گروه در بخش برنامههای زیست محیطی، پاکسازی محیط و یک سری برنامههای آموزشی است.
ایرج مومنی زاده افزود: این گروه در برنامه زیست محیطی سازمان ملل در سال 2010 ثبت شده است و در سال 89 در نخستین جشنواره رسانه و محیط زیست سازمان ملل حفاظت محیط زیست ایران رتبه نخست کسب کرد.
وی ادامه داد: با توجه به وجود آلاینده ها در منطقه، این گروه برای توسعه برنامههای آموزشی زیست محیطی خود نیاز به حمایت مادی و معنوی مسئولان دارد.
نظر شما