۲۲ اسفند ۱۳۹۲، ۹:۴۳

پیش‌شماره سوم ماهنامه «چهل و دو» منتشر شد/ بررسی وضعیت دینداری در جامعه

پیش‌شماره سوم ماهنامه «چهل و دو» منتشر شد/ بررسی وضعیت دینداری در جامعه

سومین پیش شماره «چهل و دو» ماهنامه آموزشی ، خبری، تحلیلی و اطلاع رسانی با بررسی موضوعات مختلف از جمله بررسی وضعیت دینداری در جامعه برای اسفند 92 منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتدای این شماره مطلبی با عنوان «حزکت به سوی اقتصاد مقاومتی» آورده شده است. در ادامه برخی از اهالی سیاست و فرهنگ و اقتصاد آرزوهایی برای سال 93 بیان کرده اند از جمله حسین زاغفر، داریوش فرهنگ، یحیی آل اسحاق، امیر محبیان، محسن رفیق دوست، خسرو دانشجو، منصور ضابطیان، بیژن مقدم، محمدتقی زمانیان، محمد خوش چهره، احمد آریایی نژاد، اسماعیل کوثری، ابراهیم کارخانه ای، جواد جهانگیر زاده، سید هادی خسروشاهی، عماد افروغ، کاظم جلالی، جمشید پژوهان، محمد حسن قدیری ابیانه، به این سؤال پاسخ داده اند.

در بخش سیاست مقاله ای با عنوان «مسیری که امام(ره) نشان داد با قلم دکتر محسن اسماعیلی» آورده شده است. در بخشی از آن آمده است: نکته آموزنده آنکه امام خمینی(ره) می خواستند بسیج و سپاه و ارتش مظهر وحدت و انسجام و همبستگی ملی باشند و نه عرصه مناقشات سیاسی و جناحی و همان گونه که در بیانات ایشان تصریح شده است ، این یکی از دلایل اصرار بر عدم ورود نظامی ها در احزاب، گروه ها و دسته بندی های سیاسی است.

سپس گفتگویی با پرویز سروری  با عنوان «در آوردن لباس نظامی و پوشیدن لباس سیاست حسن است» آمده است. درادامه این بخش «نظامیون باید آگاه سیاسی باشند» مطلبی است  به قلم حجت الاسلام محمد تقی رهبرکه در این شماره عنوان شده است.

در بخش اقتصاد گفتگویی با دکتر حسین زاغفر با عنوان «بحران آب، زمینه استعمار گری جدید خواهد بود » درج شده است. در بخش ادب و هنر « این حرف ها به من زخم می زند» گفتگویی با ابراهیم حاتمی کیا است که هادی کبیری این مصاحبه را گرفته است. نرگس آبیاری کارگردان شیار 143 هم گفتگویی با چهل و دو انجام داده است با عنوان «بافیلم های حاتمی کیا زندگی کرده ام» که حامد کبیری این گفتگو را گرفته است.

«صهیونیست ها چگونه وارد حوزه فرهنگ شده اند؟»  به قلم لیلا سروی و «دست در دست شیطان» هم به قلم موسی اسماعیل نژاد از جمله مقالات منتشر شده در این شماره است.

«تکیه بر اصول، نگاه بر واقعیات» به قلم  جواد حیران نیا،  گفتگو با سید جلال دهقانی فیروزآبادی با عنوان «سیاست دولت احمدی نژاد تهاجمی تر بود» و «عناصر و دقایق گفتمان اعتدالگرای سیاست خارجی دولت روحانی» به قلم جواد حیران نیا و مقاله ای با عنوان «گسست میان تعهدات اخلاقی و اهداف» به قلم استفن والت و نقدی بر مقاله استفن والت با عنوان «آشفتگی در توسل به شانس یا خرد» نوشته ایمان محمدی از دیگر مقالات و گفتگوهای بخش بین الملل این شماره است.

 

«بدبینان واقع گرا و واقع گرایان بدبین ناراحت اند» گفتگویی است با دکتر مهدی مطهر نیا ، و زمینه های شکل گیری «داعش» و آرمان شهر آن نوشته الهام ترسلی هم ازجمله مطالبی است که در بخش بین الملل دیده می شود.

در بخش فرهنگ و اندیشه «ویژگیهای فردی و اجتماعی مؤمنین» به قلم حجت الاسلام سیدجواد موسوی هوایی آمده است. همچنین در این بخش گفتگویی با حجت الاسلام علی سرلک با عنوان «ملاکهای تشخیص دینداری تغییر کرده است» درج شده است. همچنین در ادامه گفتگویی با طیبه حاجی محمد یزدی با عنوان «سفر، روابط خانوادگی را عمق می بخشد» در بخش جامعه منتشر شده است. در این بخش مطلبی با عنوان« برکات اجتماعی سفر» نوشته مهدی رجب پور نیز دیده می شود.

در بخش تاریخ، مطلبی با عنوان «جهان‌گرایی اقتصاد سرمایه داری» به قلم مهدی شاکری به چشم می خورد. گفتگو با دکتر محمد صادق کوشکی با عنوان «نفت؛ ریشه بحران های منطقه» از دیگر مطالب این بخش ماهنامه چهل و دو است. در انتها نیز [«جبهه ملی» که من می شناسم] بازخوانی تاریخ از دریچه نگاه اسدالله بادامچیان به بهانه سالگرد ملی شدن صنعت نفت در این شماره به چاپ رسیده است.

به گزارش مهر، این ماهنامه، نشریه آموزشی ، خبری، تحلیلی، اطلاع رسانی است که با سردبیری مجید تولایی هر ماه منتشر می ‏شود.

کد خبر 2254722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha