به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی حسینی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل دانشگاه شاهرود ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه سه روزه مهندسی برق دانشگاه های منطقه 3 از 23 فروردین ماه سال آینده در تالار شقایقهای دانشگاه شاهرود افزود: یکی از دغدغههای ذهنی تیم برگزارکننده این نمایشگاه همواره این بوده است که چگونه میتوان از دانش دانشجویان و علاقهمندان مهندسی برق آگاهی یافت و استعدادهای آنان را به مراکز صنعتی شناساند.
وی تصریح کرد: آگاهی از ایده های نوین، کاربردی کردن مفاهیم آکادمیکی که در دانشگاه ها تدریس می شوند همراه با رقابتی سالم و کاهش شکاف عمیق بین مراکز آموزشی با مراکز صنعتی و دانشگاه ها از دیگر دغدغه های برگزار کنندگان نمایشگاه مهندسی برق است.
قائم مقام نمایشگاه مهندسی برق دانشگاه شاهرود تصریح کرد: این نمایشگاه با هدف شکوفایی استعدادها و ساماندهی و استفاده از آنها در مراکز صنعتی و همچنین افزایش ارتباط صنعت با دانشگاه ها برگزار میشود.
حسینی اظهار داشت: با توجه به اینکه قشر وسیع شرکتکنندگان در نمایشگاه را دانشجویان حوزه مهندسی برق تشکیل میدهند، قرار است مسابقهای در این زمینه برپا شود که در خاتمه به برندگان جوایز ارزندهای اهدا خواهد شد.
دسترسی آنلاین به پایگاه های داده در دانشگاه شاهرود
رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه شاهرود نیز در این نشست از دسترسی آنلاین دانشجوبان و اساتید این دانشگاه به پایگاه های داده خبر داد و گفت: پس از قطع تدریجی دسترسی دانشگاه شاهرود به کلیه پایگاه های داده علمی و پایگاه های استنادی در طول سال 91 و قطع کامل دسترسی در دی ماه سال 91 ( آغاز سال 2013)، کتابخانه مرکزی دانشگاه از طریق پژوهشکده جهاد دانشگاهی و سامانه اسما وزارت علوم، اقدام به تامین منابع الکترونیکی به صورت Document Delivery کرد.
داوود شاهسونی تصریح کرد: این اقدام اگر چه تنها راه ممکن برای رفع نیاز اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در طول یک سال و اندی بود، اما به دلیل ضعف های فراوان سامانه های مذکور، دشواری های زیادی برای استفاده کنندگان و همچنین مدیریت و پرسنل مرتبط در کتابخانه، به همراه داشت.
وی با اشاره به تلاش فراوان انجام شده و حمایت همه جانبه معاون پژوهشی دانشگاه گفت: خوشبختانه از اوایل اسفند ماه 92 امکان دسترسی آنلاین به صورت Client-baxsed به پایگاه های داده و استنادی ScienceDirect ، Scopus و MathSciNet فراهم شده که امید است این دسترسی در سال آینده با تعداد بسیار بیشتری از پایگاه ها و به صورت web-baxsed گسترش یابد.
تنها، دانشگاه شاهرود و تعداد معدودی از دیگر دانشگاه های بزرگ ایران، به این امکان مجهز هستند.
نظر شما