به گزارش خبرنگار مهر، سردار یعقوبعلی نظری چهارشنبه شب در با اشاره به دو بخش بسیج سازی و جامعه سازی در بسیج اظهارکرد: در بخش بسیج سازی اولین مطلبی که حائز اهمیت است تشکل های بسیج هستند.
وی بیان کرد: اگر انسجام ، نظم و آمادگی نباشد آمادگی های بعدی محقق نخواهد شد.
وی با بیان اینکه آمادگی پایه ای بسیجیان برای ورورد در هر حوزه ای مورد نیاز است، تصریح کرد: اگر مبنای اعتقادی ضعیف باشد د رورود به حوزه های مختلف موفق نخواهیم بود.
سردار نظری با اشاره به تشکیل پنج هزار و 600 حلقه صالحین در استان ادامه داد: این حلقه ها یک نهضت تربیتی است.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان باید از حرکت های محدود در این حلقه ها خودداری شود، تصریح کرد: حرکت ها باید به طور مستمر و بنا به توانمندی ها و قابلیت ها با سرعت در مسیر تربیت دنبال شود.
سردار نظری افزود: این حرکت تربیتی باید از بطن مردم آغاز و توسط خود مردم مدیریت شود.
سازماندهی 50 گردان بسیجی در استان
وی با تاکید بر اینکه هیچ گاه از دشمن در عرصه نظامی نباید غافل شد، عنوان کرد: ظرف یک سال گذشته 36 گردان بیت المقدس در استان تربیت کرده ایم.
وی با بیان اینکه اگر جنگی دوباره قرار باشد بیفتد باز باید با پالایش مردم باشد، تصریح کرد: الان باید ظرفیت های مردم را آماده کنیم.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی عنوان کرد: 50 گردان آماده در خراسان جنوبی وجود دارد که ظرفیت نظامی خوبی است که توسط بسیج سازماندهی شده است.
وی با اشاره به بخش ساختاری اعتقاد بر این است به موازات توسعه کمی ظرفیت های ساختاری نیز باید ایجاد شود.
وی با بیان اینکه در گذشته 60 حوزه بسیج در استان بوده است، تصریح کرد: هم اکنون این حوزه ها به بیش از 100 حوزه افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه هر جا مسجد و مردم باشند باید پایگاه بسیج هم باشد، عنوان کرد: به دنبال این هستیم تا در سال آینده تا سطح حوزه ها فرماندهی را به بسیجیان واگذار کند.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه در بخش برون سازی و جامعه سالزی مبحث اول فرهنگی است، ادامه داد: راهیان نور از محورهای مستمر فرهنگی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه امسال علی رغم کبود اعتبارات استقبال خوبی از راهیان نور در سطح محلات، دانشگاه هاو شهرستانها شده است، افزود: مسئولان در سطوح مختلف کمک کنند.
اجرای 100 پروژه محرومیت زدایی طی سال 92 در استان
وی با بیان اینکه اردوهای جهادی از موضوعات اساسی است که در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد:توسط گروه های سازندگی 100 پروژه محرومیت زدایی در سال 92 در سطح مناطق محروم استان اجرایی شده است.
سردار نظری با اشاره به موضوع اقتصاد مقاومتی در استان، بیان داشت: در این حوزه ظرفیت های پنهان زیادی وجود دارد که باید حساسیت سازی شود و این ظرفیت ها را برجسته سازی کنیم.
وی ادامه داد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی 270 کارگاه کوچک و زودبازه در استان راه اندازی شده است.
وی با بیان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید روحیه جهادی و مقاومتی در مسئولان و آحاد مردم ایجاد شود، گفت: تحقق این مهم با روحیه روزمرگی ایجاد نمی شود.
وی بر بصیرت افزایی در جامعه تاکید کرد و گفت: آگاهی مردم فاکتور اساسی خنثی سازی نقشه های دشمنان بر علیه ملت ایران بوده است.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی تاکید کرد: بسیجیان باید بصیرت افزایی را در دستور کار قرار دهند.
وی بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نیز اشاره کرد و افزود:برای تحقق این مهم باید اعتقاد قلبی و باور به آن پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک موضوع بر زمین مانده است، گفت: باید در زمینه امر به معروف و نهی از منکر از شعار خارج و وارد میدان عمل شویم.
سردار نظری با بیان اینکه عفاف و حجاب در سال جاری به صورت موردی در دستور کار بسیج زنان بوده است، بیان داشت: در سال جاری حلقه های صالحین 380 مورد ارتقا حجاب داده اند.
کیفی سازی فعالیت های بسیج در سال 93 دنبال می شود
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی مهم ترین برنامه سال 93 بسیج را کیفی سازی در تمامی بخش های بسیج دانست و افزود: در موضوع امر به معروف و نهی از منکر مرحله مهارتی را در سطح حلقه های صالحین اغاز خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در سال 93 امر به معروف و نهی از منکر را به صورت گسترده در سطح محلات شروع خواهیم کرد؛ ادامه داد: تذکر لسانی باید در دستور کار بسیجیان قرار گیرد.
سردار نظری مقابله با ماهواره ها را از دیگر برنامه های مهم بسیج در سال آینده ذکر کرد و افزود: ماهواره ابزار نفوذ فرهنگ بیگانه در بین خانواده ها است که باید در مقابله با ان ورود پیدا کنیم.
فرمانده سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبی پایگاه های بسیج در مقابله با ماهواره محله خود را رصد کنند و به صورت ایجابی در این مسئله ورود پیدا کنند.
نظر شما