به گزارش خبرنگار مهر، امیراحمد زندآور، پیش از ظهر پنجشنبه در نشست خبر خود با اصحاب رسانه و اشاره به اینکه در حال حاضر سازمان شهرداریها، از حالت صرف خدماتی خارج و به سمت امور فرهنگی، اجتماعی و زیربنایی سوق پیدا کرده است، افزود: در این راستا منشور شورای اسلامی و شهرداری فلاورجان، جوابگوی نیازهای آینده این شهرستان خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه نبود برنامهریزی و تک محوری بودن، چیزی جزء نابودی شهرها به دنبال ندارد، اظهار داشت: باید بتوانیم از نزدیکی این شهرستان به اصفهان و در امور روبنایی و زیربنایی بیشترین استفاده ممکن را ببریم.
شهردار فلاورجان مناسب نبودن ورودی و خروجیهای فلاورجان را مشکلی بسیار بزرگ برای مردم و مسافران این شهر عنوان کرد و گفت: قطع راه شهرستان از سوی اتوبان ذوب آهن یک تهدید بزرگ برای این شهرستان و در واقع "زندانی کردن" آن است.
بودجه 93 شهرداری فلاورجان منطقی و قابل وصل است
شهردار فلاورجان با اشاره به بودجه چهار میلیارد و 300 میلیون تومانی این شهرداری در سال جاری، تاکید کرد: این مبلغ در سال 1393 به 22 میلیارد تومان (در دو بخش نقدی و مشارکتی) افزایش پیدا کرده است.
وی راهاندازی دفتر مشارکتها و سرمایهگذاریهای شهرداری فلاورجان را از جمله اقدامات مهم این شهر عنوان کرد و بیان داشت: شهرداری فلاورجان از معدود شهرداریهایی است که "معاونت فرهنگی" را با استفاده از افراد باتجربه، در درون خود، به کار گرفته است.
زندآور ادامه داد: با اینکه در گذشته، با کجسلیقههای مدیریتی فراوانی روبرو بودهایم اما در حال حاضر و با استفاده از یک تیم متخصص، تلاش داریم فلاورجان را به جایگاه واقعی خود سوق دهیم.
وی در مورد برطرف شدن سایر مشکلات فلاورجان مانند پسماندها، اظهار داشت: در این راستا سایتی به صورت انفرادی و مشارکتی و برای برطرف کردن این مشکل تا اوایل سال آینده راهاندازی میشود.
شهردار فلاورجان افزود: برای برطرف کردن مشکل پسماندها و به صورت مشارکتی جلساتی را با شهرداری مبارکه برگزار کردهایم.
وی برطرف شدن مشکلات شهرسازی را از دیگر برنامههای شهرداری فلاورجان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر علاوه بر نیاز اصلاح خروجیهای فلاورجان در سال آینده، هر چهار ورودی این شهر با مشکلات زیادی از جمله "سردرگمیهای مردمی" روبرو است.
زندآور ادامه داد: برای رفاه حال مردم ورودی امام رضا (ع) و میدان جانبازان، تا 30 اسفندماه سال جاری ( با هزینه 10 میلیارد ریال) اصلاح خواهد شد.
وی بیان داشت: نهضت آسفالت کشی معابر فلاورجان نیز ( با هزینه دو میلیارد تومان)، شادی را در دل اهالی بافرهنگ این شهرستان کاشته است.
شهردار فلاورجان در مورد نیاز مبرم این شهر به پارکینگهای طبقاتی گفت: جانمایی این اماکن ( در سه نقطه شهر) و با استفاده از سرمایهگذاریهای بخش خصوصی انجام شده است.
وی ادامه داد: البته در پایان سال جاری مردم میتوانند از پارکینک موقتی این شهر (با ظرفیت یک هزار دستگاه) استفاده کنند.
شهردار فلاورجان در مورد نیاز این شهر به راهاندازی باغ بانوان بیان داشت: با راهاندازی و احداث این باغ، دل نیمی از مردم این شهر را که بانوان هستند، به دست میآوریم.
وی گفت: البته باید بتوانیم از عهده تعهد خود در برابر سرمایهگذاریهای بخش خصوصی برآییم که در این راستا بهرهبرداری از این امکان نیز در اختیار سرمایهگذاران قرار میگیرد.
زندآور نبود بروکراسی اداری را از دیگر مزیتهای مهم برای سرمایهگذاران بخش خصوصی برشمرد و گفت: از تمام توان خود برای ایجاد انگیزه در این بخش استفاده میکنیم.
وی مقدار فضای سبز را در شهرستان فلاورجان بسیار نامطلوب عنوان کرد و بیان داشت: حاشیه زاینده رود نیز به دلیل مشکلات فعلی سرانه کافی ندارد که در این راستا برنامهریزیهای مناسبی انجام شده است.
به گزارش مهر مساحت شهرستان فلاورجان 319 کیلومتر مربع و جمیعت آن 250 هزار نفر است.
نظر شما