به گزارش خبرگزاری مهر، مینو اصلانی، مسئول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به علاقه و اشتیاق بانوان کشورمان به امور خیر و پیشینه بسیار غنی این مسئله گفت: اکنون نیز خیریههای بسیاری وجود دارند که توسط بانوان اداره می شود و بانوان جزو فعالان آن هستند.
وی به انتشار اولین اوراق وقف برای ساخت بیمارستان تخصصی بیماران مبتلا به سرطان در کشور نیز اشاره و اظهار کرد: از طریق بسیج محلات می توان این موضوع را برای اهالی هر محل تشریح و اطلاع رسانی کرد.
ضرورت ایجاد انگیزههای معنوی
اصلانی مهمترین عواملی که میتواند مردم را پای این کار بیاورد را ایجاد انگیزه به ویژه انگیزههای معنوی در آنها دانست و اظهار کرد: از طریق پایگاه های بسیج، ائمه جمعه و جماعت و ... می توان انگیزه مشارکت را در مردم افزایش داد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر خیریه های کوچک بسیاری در کشور فعال هستند و همین خیریه های کوچک نیز تأثیرگذاری ارزشمند خود را دارند، عنوان کرد: ساخت بیمارستان موقوفه برای بیماران مبتلا به سرطان کار خیر بزرگی است که تحقق آن نیازمند گردهم جمع شدن و مشارکت جمع زیادی از مردم است؛ برای تحقق این امر نیازمند اطلاع رسانی صحیح هستیم.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور پیشنهاد کرد: می توان جلسات مختلفی با مؤسسات و نهادهایی که عقبه مردمی دارند برگزار و کار ستادی در خصوص اوراق وقف انجام داد.
اعلام آمادگی
وی از موفق بودن همکاری بسیج جامعه زنان با سایر نهادهای فعال در حوزه امور خیر خبر داد و اظهار کرد: اکنون در جشن نیکوکاری به صورت سازمان یافته در حال جمع آوری کمک های مردمی و رساندن این کمک ها به دست نیازمندان واقعی هستیم.
اصلانی با تأکید بر اینکه همه اقشار بسیج از جمله بسیج جامعه زنان، جوانان، مهندسان و ... احساس وظیفه کرده و پای کار خواهند آمد، گفت: نیازمند امضای تفاهم نامه کلی در سطح ستادها و بعد تبدیل تفاهم نامه به برنامههای اجرایی هستیم.
اولویتگذاری نیازهای جامعه برای تخصیص اوراق وقف
وی در پایان با تأکید بر اینکه نیازهای درمانی ما بسیار زیاد بوده و می توان اوراق وقف را در خصوص سایر نیازهای بهداشت و سلامت نیز منتشر کرد، گفت: در روستاها کمبودهای بسیار زیادی داریم به نحوی که برخی مناطق فاقد آب آشامیدنی سالم هستند، البته باید نیازهای جامعه توسط کارشناسان شناسایی و رتبه بندی شوند تا با اولویت برای رفع آنها وقف صورت گیرد.
نظر شما