۱۶ شهریور ۱۳۸۲، ۱۶:۱۲

به منظور معرفي چابهار به عنوان مركزي براي صدور كالا

نمايشگاه فرصتهاي سرمايه گذاري بين المللي چابهار عصر امروز آغاز به كار مي كند

نمايشگاه فرصتهاي سرمايه گذاري بين المللي چابهار عصر امروز با حضور وزير بازرگاني ايران و وزراي بازرگاني و بازسازي افغانستان در چابهار آغاز به كار مي كند.

مديرروابط عمومي و امور بين المللي منطقه آزاد چابهار در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت: منطقه چابهار به دليل داشتن موقعيت جفرافياي ويژه ، نزديكترين منطقه به راههاي بين المللي براي حمل كالا به كشورهاي افغانستان
، پاكستان و كشورهاي آسياي ميانه است.
سيد مهدي تقدس پروژه راه آهن سراسري كريدور شمال به جنوب و ترانزيت كالا بين كشورهاي ايران و افغانستان و هندوستان را يكي از طرحهاي در دست بررسي در اين منطقه دانست.
وي داشتن فرهنگ مشترك ديني و همكاري ديرينه با كشور افغانستان را يكي از دلايل ارتباط نزديكتر بين اين دو كشور ذكر كرد.
اضافه مي كنم در نمايگشاه فرصتهاي سرمايه گذاري چابهار 110 شركت توليدي ، صنعتي و تجاري از كشورهاي ايران ، افغانستان و هندوستان در مدت دو روز توانائيهاي خود را در زمينه سرمايه گذاري در افغانستان به نمايش مي گذارند.

کد مطلب 22596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha