رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سراوان در گفتگو با مهر اظهار داشت: این قلعه متعلق به دوره افشاریه است که توسط مردم عادی و به دستور حاکم وقت در سه طبقه بر روی تپه ای بلند بنا شده است .
محمد صدیق دهواری بیان داشت: طبقه اول این قلعه در گذشته به اسکان غلامان و کنیزان و اسطبل تعلق داشته و طبقات بالایی حاکم نشین بوده است و مردم عادی حق زندگی در این قلعه را نداشتند.
وی با بیان اینکه این قلعه با خشت خام بنا شده است ادامه داد: این قلعه در زمینی با مساحت ۹۷۰ متر و زیر بنای ۸۴۰متر ساخته شده است و سبک معماری این اثر هم چون قلعه سیب است.
وی ادامه داد: درب ورودی این بنا درظلع جنوبی قلعه واقع شده است و پوشش سقفی آن از تنه درخت خرما است.
دهواری افزود: درب وپنجره های این قلعه چوبی بوده وچاه آب آن نیز که در حصار قلعه واقع شده مخصوص استفاده غلامان و حیوانات موجود در قلعه بوده و آب شرب حاکم در این قلعه نیز از روستای سیب تهیه می شده است.
دهواری با اشاره به اینکه شهرستان سراوان دارای قلعه های تاریخی بسیاری است که چشم هر گردشگری را به زیبایی های خود خیره می کندادامه داد: قلعه کهنه، قلعه بلقیس در بخش مركزى، قلعه سرجو شصتان، قلعه هشک، قلعه هیتک، قلعه دزک، قلعه کوهک، قلعه اسفندک، قلعه هاى جالق، قلعه كَله گان، قلعه ناهوک، قلعه زابلی، قلعه پسکوه، قلعه کنت، قلعه هیدوچ، قلعه بخشان و قلعه گشت از جمله قلاع موجود در این منطقه است.
نظر شما