۱۴ شهریور ۱۳۸۴، ۱۱:۱۸

معاون وزير نيرو:

زنگنه با طلبكار بودن از مديران آنها را به كار بيشتر مجبور مي كرد

معاون وزير نيرو در مراسم تقدير از وزير 22 ساله ايران گفت : زنگنه با طلبكار بودن از مديران خود آنها را به كار و تلاش بيشتر وا مي داشت .

به گزارش مهر ،معاون وزير نيرو ديروز در مراسم تقدير از 22 ساله تلاش مهندس بيژن زنگنه به نمايندگي از مديران وزارت نيرو زنگنه را مديري موفق دانست وگفت  : زنگنه مديران خود را از ميان افراد رام و سربه زير انتخاب نمي كرد بلكه هميشه افرادي را كه با وي در چالش بودند به عنوان مدير بر مي گزيد .

حميد چيت چيان با اشاره به اينكه تاكنون مديران بسيار كارآمدي توسط زنگنه تربيت شده اند، گفت : زنگنه از مديران زير دست خود هميشه طلب كار بود به گونه اي كه هر مديري هركاري را هر چقدر خوب انجام مي داد اما وقتي به زنگنه عرضه مي كرد وي بعد از تشكري كوتاه ، هدف هاي بيشتري را از مديرش توقع مي داشت به گونه اي كه آن مدير،  بدهكار از در اتاق وي بيرون مي رفت .

وي در ادامه درباره ويژگي هاي يك مدير موفق گفت : همه ما زنگنه را به عنوان مديري موفق مي شناسيم اما قصد دارم بگويم چه ويژگي هايي وي را به الگوي برجسته مديريت جلوه گر كرده است .

به گفته وي ، زندگي زنگنه يكپارچه با كار و مسئوليت عجين شده بود و مهمترين خواسته او كار بي وقفه بود نه گرايش ديگر، به طوري كه تاكنون محور زندگي وي را انجام صادقانه كار تشكيل داده است .

وي با تشكر از خانواده زنگنه به خاطر قبول شرايط وي گفت :براي زنگنه هرامري غير از  كارهمانند  دوستي و تمايلات سياسي بي معني بوده است .

چيت چيان جسارت و شجاعت كم نظير زنگنه را مهمترين دليل وي براي ايجاد تحول دانست و گفت : زنگنه مديري موسس به معناي كامل كلمه بود البته منظور از موسس بودن ، تاسيس يك نيروگاه يا پالايشگاه نيست چرا كه اينها عواملي مشخص و قابل رويت هستند .

 وي در ادامه گفت : موسس بودن در اينجا به معني ابداع رويكردها و نهادهاي جديد براي رسيدن به اهداف است درنتيجه بايد گفت موسس بودن فقط به معني نوآوري نيست بلكه فراتر از آن است؛ چرا كه  امروز ما افراد بسياري را داريم كه ذهن خلاقي دارند اما نمي توانند فكر خود را اجرايي كنند اما موسس كسي است كه ايده نو را طرح و براي آن مقبوليت فراهم كرده و در آخر نيز براي اجرايي شدن فكر،  منافع و ساختار اجرايي آن ايده را به وجود آورد .

 معاون وزير نيرو در ادامه تصريح كرد : تا دهه70 در وزارت نيرو هيچ نظام مشخصي براي حل مساله آب شهرها به ويژه فاضلاب شهرها وجود نداشت كه زنگنه با آمدن خود اين نظام را برپا كرد .

وي با اشاره به تبعات مديريتي زنگنه در وزارت نيرو گفت : اين وزير 9 ساله در وزارت نيرو ، شركت آب و فاضلاب در استان ها ايجاد كرد ، 98 درصد شهرها را از نظر آب و 40 درصد را نيز ا زنظر فاضلاب  تحت پوشش برد.

وي افزود : در مجموع در اين مدت شاهد تحول در توسعه بخش آب ، مديريت و سد سازي و پايه گذاري حركتي عميق در نيروگاههاي برق آبي و ايجاد بستر لازم براي توسعه دانش فني بوده ايم .

وي با اشاره به تشكيل شركتهاي پيمانكاري بزرگ گفت :  از آنجا كه موضوع انتقال دانش فني در زمينه سد سازي و ديگر عوامل آن در كشور مطرح بود ، وي با ايجاد شركتهايي همانند مپنا ، فراب و ...  ظرفيت هاي مديريت پروژه هاي بزرگ را در كشور به وجود آورد

چيت چيان پايه گذاري سياست هاي منطقي كردن مصرف انرژي ، توجه ويژه به توسعه دانش مديريت و ارتقا سطح مديريت صنعت وتاسيس موسسه تحقيقات وزارت نيرو را ازديگر اقدامات زنگنه عنوان كرد .

 

 

کد خبر 226157

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha