عیسی امامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که نام گذاری سال را به فال نیک می گیریم گفت: قطعا با تدبیر مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی به عنوان راهبرد و نقشه راه شاهد تحول اقتصادی در کشور و نجات اقتصاد کشور خواهیم بود.
وی افزود: نام گذاری امسال توسط حضرت آقا بیانگر جدیت این بحث است و باید کمک شود تا اجرایی شود، متاسفانه مشکل این بود که سال های قبل این نامگذاری ها خیلی جدی گرفته نشد.
امامی تصریح کرد: برای تحقق نام گذاری ها مدیران باید عزم جدی ، اراده مصمم و انگیزه اعتقادی بالا داشته باشند تا بتوانند زیر بار مسئولیت بروند و این ماموریت را به سر انجام برسانند تا آسیب پذیری ما در مقابل زیاده خواهی های دشمن زیاد نباشد.
وی ادامه داد: مدیران باید تلاش کنند تا مردم احساس رفاه و آرامش بکنند و دغدغه و نگرانی هایی که در بحث بیکاری و تورم دارند کاهش پیدا کند و مشکلات تا حدی حل شود، مردم همیشه در صحنه حضور داشتند و وفادار هستند و هر موقع نیاز جدی نظام بود پای کار آمدند.
جنگ تحمیلی توسط مردم به پیروزی رسید
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جنگ تحمیلی که یک جنگ دفاعی بود با حضور مردم به سرانجام رسید و توانستیم حملات ناجوانمردانه دشمن تا دندان مسلح که با تمام ظرفیت دنیا به جنگ ما آمد را شکست دهیم.
وی با بیان این که جنگ امروز جنگ اقتصادی است اضافه کرد: طبیعی است در چنین شرایطی باید عزمی وجود داشته باشد تا بتوان معضلات اقتصادی و بیکاری را برطرف کرد و فشار آن را کاهش داد، موجبات بخشی از این تورم ها به عهده دشمن است اما بخش زیادی از آن به سوء مدیریت و دست اندرکاران مربوط است.
امامی اذعان کرد: مقام معظم رهبری دهه را به نام دهه پیشرفت و عدالت نام گذاری کردند و هر سال برای تحقق این شعار نام گذاری را در نظر گرفتند، این نام گذاری حلقه مفقوده ای بود که اقتصاد مقاومتی را شکل می داد و این انتظار می رفت که عزم همه جزم می شد و اقتصاد مقاومتی چند سال پیش اتفاق می افتاد.
واسبتگی به نفت توسط درآمدهای مالیاتی کاهش یابد
عیسی امامی با بیان این که درآمد ما متکی بر نفت است و دشمن هم از این اتفاق آگاه است ادامه داد: باید هزینه های جاری کشور را از محل درآمد های مالیاتی تامین کرد و تدابیری در نظر گرفته شود تا موجب افزایش درآمد مردم شود و درآمد دولت نیز افزایش یابد زیرا با این کار اقتصاد را از وابستگی به نفت کاهش می دهیم و اگر این طور می شد امروز زیاده خواهی های دشمن کمترین اثر را هم نمی گذاشت.
وی اظهار کرد: حال امروز، مقام معظم رهبری، حکیمانه با پیگیری جدی این مطالبات که حق نظام بوده است شرایط را به گونه ای به سمت و سویی سوق داده است که این تحول عظیم اقتصاد که شایسته مردم است اتفاق بیافتد، ایشان در روزهای پایانی سال 92 هم ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی را در دستور کار گذاشتند و آغاز سال 93 را مسئولیت پذیری این حوزه توسط مردم و مسئولین اعلام کردند.
به گفته وی، گام اول این تحول مسئولین هستند و گام بعدی به عهده مردم است و هم افزایی مردم و مسئولان می تواند در حوزه اقتصاد مقاومتی نتیجه دهد.
امامی فرهنگ و اقتصاد را هدف دشمن در کشور عنوان کرد و گفت: امروز اگر اقتصاد را پیگیری می کنیم به خاطر تقویت حوزه فرهنگ است زیرا ظرفیت های فرهنگی زیادی مانند معنویت و اخلاق و ارزش های قرآنی داریم که می توان با استفاده از اقتصاد و کمک این ظرفیت ها زیرساخت های حوزه فرهنگی را تقویت کنیم، زیرا اگر در کشوری فقر باشد قطعا گناه و معصیت و آسیب های اجتماعی که منجر به تلاش های ضد فرهنگی است اتفاق می افتد و همانطور که گفته اند فقر انسان را به کفر می کشاند.
اقتصاد کشور باید مردمی شود و مردم را در توسعه کشور شریک کرد
وی خاطرنشان کرد: باید همه در حالت آماده باش باشند و در عرصه اقتصاد و توسعه فرهنگ تلاش کنند، دیروز دفاع در جنگ بود و امروز دفاع اقتصادی است و باید اقتصاد را مردمی کرد و مردم را در توسعه کشور شریک کرد زیرا منابع زیادی در اختیار مردم داریم و باید این منابع در جهت درست قرار بگیرد و موجبات این شود که همانند اواخر سال 92 که بازار سرمایه فعال شده بود مردم سرمایه ها را در فضای مناسب اقتصادی به سمت ارزش افزوده و بهره وری بیشتر ببرند.
نماینده مردم گرگان و آق قلا اعلام کرد: شرط وجود این اتفاق این است که مصمم باشیم، تصمیم بگیریم و اجرا کنیم، دل همدیگر را خالی نکنیم و وسوسه های افراد معلوم الحال تصمیم گیری مدیران را ضعیف نکند، کسانی که پای مدیریت آمده اند اگر با فکر سالم و تلاش سالم کاری انجام بدهند و ریسک هم بکنند هیچ مسئولیتی متوجه آن ها نخواهد شد و نگرانی ندارد و نظام و دستگاه های امنیتی هم به دنبال این نیستند تا چنین افرادی را در شرایط سخت قرار دهند.
وی اضافه کرد: کسانی در فضای کارهای جهادی باید نگران باشد که نگاهشان به کار رانت، سو استفاده است .
وی ضمن بیان این که سال 93 سال خوبی برای کشور است بیان کرد: اگر فضای قابل تعامل، تفاهم و تحمل که موجبات درک منافع مشترک را تقویب می کند بوجود بیاید، می توانیم کشور را بسازیم، زیرا استعدادهای فراوانی در عرصه های مختلف علمی داریم که امروز در المپیادهای مختلف بین المللی افتخار آفرینی می کنند.
امامی اظهار کرد: از سوی دیگر ذخیره های مختلف هم در کشور داریم و خداوند همه استعدادهای طبیعی را در کشور قرار داده است و نباید جایگاه کشور با وجود این ذخیره ها این گونه باشد و مردم احساس نگرانی در بحث بیکاری و اشتغال داشته باشند.
به گفته وی، باید با دقت توام با سرعت و توان فنی بالا کارهای کشور را انجام داد و اگر این اتفاق نیافتد بهره برداری کشور را کاهش می دهد و برای کشور هزینه خواهد داشت.
تعامل سه قوه رمز تحقق اقتصاد مقاومتی
نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس دنبال ایجاد کمیسیون تخصصی در باره اقتصاد مقاومتی بود ولی این نگرانی وجود داشت که کلیت مجلس از این موضوع عقب بماند لذا به پیشنهاد نمایندگان و برای مشارکت همه نمایندگان تصمیم بر این شد همه کمیسیون ها این موضوع را در دستور کار خودقرار دهند و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و همچنین نام گذاری سال توسط مقام معظم رهبری را به صورت جدی پیگیری کنند.
وی تعامل سه قوه در باره اقتصاد مقاومتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این تعامل در سطح بالایی است و امید داریم در سال 93 شاهد تقویت این تعامل باشیم تا مسئولیتی که مقام معظم رهبری بر دوش مسئولان گذاشته اند به درستی اجرا شود، و برای تحقق این مهم آنچه که در تصمیم گیری ها به این تعامل مثبت کمک خواهد کرد در نظر خواهیم گرفت و از سویی باید حواسمان به دشمن باشد و سه قوا درگیر حاشیه ها نشوند.
نظر شما