به گزارش گروه فرهنگ و هنر "مهر"، اين فيلم ساز تصريح كرد: در اولين دوره برگزاري جشنواره در شهر اصفهان با مباحثي نظير مفيد بودن استفاده از كامپيوتر مخالفت ميشد و اين مساله تاثيري منفي در روحيه مخاطبان داشت اما به مرور اين جشنواره مفيد بودن اين مباحث را تشريح كرد.
وي بالندگي جشنواره را در گروه آزادي عمل و ايجاد فضاي فكري آزاد عنوان كرد و يادآور شد: براي افزايش تاثيرگذاري اين رويداد بايد زمينه اجراي طرحها و ايدههاي نو را با قدرت فراهم كرد و در مقابل انديشه هاي محدود كننده مقاومت كرد.
اين گزارش به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم هاي كودكان و نوجوانان حاكي است: كارگردان فيلم هاي «دت يعني دختر»، «دليران» و «گل» ادامه داد: جشنواره فيلم كودك و نوجوان در صورت آزادي عمل ميتواند عامل مهمي در جهت رشد فكري و كودكان و نوجوانان باشد و بخشي از زير بناي فكري جامعه را بسازد.
وي در ادامه افزود: هر وقت به مخالفت ها و برخوردهاي ناعادلانه با برخي از شعارهاي جشنواره فيلم هاي كودك و نوجوان در گذشته فكر ميكنم غمگين مي شوم، مثلا برخي سينماي علمي و تخيلي را غير مفيد مي دانستند.
جليلي نفس برگزاري جشنواره فيلم هاي كودكان و نوجوان را مثبت ارزيابي كرد و اظهار داشت: اين رويداد با ايجاد فضايي براي حضور بي واسطه مخاطبان كودك و نوجوان، امكان ارزيابي آثار توسط خود آن ها را فراهم ميكند.
اين كارگردان درباره آخرين اثر خود گفت: توليد فيلم «حافظ» به دليل كمبود امكانات با مشكل رو به رو شده و در تلاشيم تا به رفع مشكلات، بخش هاي باقيمانده را فيلم برداري كنم.
بيستمين جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان از 7 تا 12 مهر ماه سال جاري در شهر اصفهان برگزار مي شود.
نظر شما