سید حسن موسوي چلك در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: عليرغم داشتن سابقه طولانی رشته مددکاری اجتماعی در ایران هنوز به خوبي شناخته نشده است كه البته این موضوع دلايل متعددي دارد که باید ریشه یابی و رفع شود.
رييس انجمن مددكاران اجتماعي ايران با اشاره به اینکه این انجمن از دو سال قبل به عضويت فدراسيون جهاني مددكاران اجتماي در آمد و گزارشهاو برنامه هاي انجمن ايران و بطور كلي مددكاري اجتماعي ايران به كشور هاي عضو ارسال مي شود که اقداما ت انجمن ايران مورد تقدير فدراسيون هم قرار گرفته و براي روز جهاني در سال 2014 نيز دعوت شديم.
موسوي گفت: راه اندازي 23 دفتر استاني،كارگروه هاي تخضصصي 16 گانه، عضويت در فدراسيون جهاني مددكاران اجتماعي ايران، عضو گيري ، برگزاري چندين همايش ملي با موضوعات سلامت و سياستگذاري اجتماعي، آسيب هاي اجتماعي، پيشگيري اجتماعيٍ نشاط اجتماعي، هم انديشي هاي تخصصي با منظور تقويت گفتگوي اجتماعي، هم انديشي با مسئولين ارشد دستگاه هاي مرتبط، انعقاد تفاهم نامه ها، چاپ كتاب گنجينه كه درس آموخته هاي مددكاران اجتماعي ايران است و ... از جمله اقدامات انجمن مددکاری اجتماعی است.
وی به راه اندازي كمپين پيشگيري اجتماعي از تصادفات براي نوروز 93 اشاره کرد و گفت: حضور در جلسات سياستگذاري دستگاه ها ومراجع ذيربط، پيگيري براي مالكيت معنوي ايده هاي اجتماعي و برنامه ريزي براي برگزاري نخستين جشنواره ايده هاي برتر اجتماعي از دیگر اقداماتی است که انجام شده است.
رييس انجمن مددكاران اجتماعي ايران با اشاره به اینکه جايگاه امور اجتماعي در ايران هيچ وقت به خوبي شناخته نشده و هميشه در حاشيه بوده است، افزود: مهمترين دلیل این موضوع ، نداشتن دغدغه در حوزه اجتماعي در مسئولين در تمام ادوار بوده که البته ممکن است در بر خي از مقاطع بهتر بوده اما نهادينه نشده است.
وی اظهار داشت: از پرسشگري و مطالبه گري در حوزه اجتماعي هميشه مي هراسيم در حالي كه اين بدترين نوع نگاه به حوزه اجتماعي و حقوق اجتماعي در جامعه است. ضمن اين كه قبح نگاه امنيتي و انتظامي به اين حوزه موجب شده كه هيچ گاه نقدي جدي به حوزه اجتماعي نشود. مديران اجتماعي نیز از غير از حوزه انتخاب مي شوند همچنین در رسانه نود اجتماعي نداريم در حالي كه در حوزه هاي مختلف بهداشت جسم،ورزش،اقتصاد، سياست و ... برنامه های متعدد وجود دارد.
موسوي گفت:در حوزه اجتماعي خيلي خوب كار نشده و اصرار و پافشاري نیز صورت نگرفته و و رويكرد ما هم عموما رويكردي فعال و آينده نگر نبود كه اين موضوع نیز به این بر مي گردد كه همه بايد امور اجتماعي و جايگاه و نقش آن را در ايجاد امنيت اجتماعي پايدار، آنگونه كه بايد درك كنيم.
نظر شما