به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمد احمدی مهلت ثبت نام در این مقطع را 16 تا 26 فروردین ذکر کرد و افزود: داوطلبان میتوانند در یکی از رشتههای فقه و اصول با گرایش فقه خانواده و تفسیر و علوم قرآنی با گرایش تفسیر تطبیقی ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه ثبت نام داوطلبان از طریق واحدهای آموزشی مجری مقطع سطح چهار انجام میشود، ادامه داد: در حال حاضر چهار واحد آموزشی در استانهای تهران، قم و اصفهان برای تحصیل بانوان طلبه در مقطع سطح چهار تعیین شدهاند که داوطلبان به منظور اطلاع از نام و نشانی این واحدهای آموزشی میتوانند به پایگاه اطلاعرسانی مدیریت سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران به نشانی paziresh.whc.ir مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: داوطلبانی که در شهر محل سکونت آنها واحد آموزشی سطح چهار وجود ندارد میتوانند در مرکز تربیت صدیقه کبری(س) قم ثبت نام نمایند. این داوطلبان میتوانند مدارک خود را از طریق پست به آدرس این مرکز ارسال کنند.
حجتالاسلام احمدی با بیان اینکه تحصیل در مقطع سطح چهار حوزههای علمیه خواهران مختص دارندگان مدرک سطح سه حوزه های علمیه خواهران است، اضافه کرد: زمان تحصیل در این مقطع حداقل 8 و حداکثر 12 نیمسال تعیین شده است.
وی با اشاره به مشخصات و عناوین کلی دروس این مقطع تصریح کرد: دروس پایه و تخصصی 60 واحد و رساله علمی به ارزش 20 واحد، عناوین کلی درسی مقطع سطح چهار را تشکیل میدهند.
مدیر سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران، مراحل جذب طلاب در این مقطع را شامل آزمون و مصاحبه علمی – رفتاری دانست و یادآور شد: آزمون کتبی که از منابع تخصصی و زبان تخصصی به عمل میآید، 75 درصد و معدل مقطع سطح سه، 25 درصد امتیاز آزمون را تشکیل میدهند. فعالیتهای علمی، پژوهشی و تربیتی داوطلبان شامل سابقه تدریس، تالیف کتاب، مقاله و ... و مدیریت موفق اجرایی امور آموزشِی، پژوهشی و فرهنگی در مراکز حوزوی، دارای امتیاز در معرفی داوطلبان به مصاحبه است.
وی اظهار داشت: آزمون ورودی داوطلبان سطح چهار ساعت 9 صبح روز جمعه 30 خرداد در شهر قم برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام احمدی گفت: دفترچه راهنمای ثبت نام، منابع آزمون و سایر اطلاعات مورد نیاز داوطلبان در پایگاه اینترنتی paziresh.whc.ir قرار گرفته است.
وی اهداف راهاندازی این دوره آموزشی را ايجاد تسلط بر آرا، مکاتب و روشهاي مرتبط با رشته، تقويت توان پژوهش در حد تحليل، نقد و ارائه نظريه در مسائل مرتبط با رشته، ارتقای توان پاسخگويي به نيازهاي علمي و تخصصي رشته، تأمين پژوهشگر مورد نياز و زمينهسازي جهت توليد علم و توسعه دانش در رشته و تأمين استاد مورد نياز در رشته دانست.
نظر شما