حجت الاسلام محمد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: خانواده ها باید از فرهنگ فاطمی در تربیت فرزندان خود بهره گرفته تا فرهنگ حجاب و عفاف از کودکی در فرزندان آنها نهادینه شود.
وی تصمیم های غلط، رفتاری های غیر مدبرانه و سیاست های غیراصولی و غیرارزشی را در رشد این آسیب اجتماعی موثر دانست و اظهار داشت: ناهنجاریهای بدحجابی و بی عفتی به عنوان یک آسیب فرهنگی ریشه در تحولات سه دهه گذشته دارد.
جمشیدی بیان داشت: دشمن با استفاده از روش های فکری و تبلیغی و برخلاف دوره قبل که خاک ایران را مورد حمله قرار داده بود، قلب جامعه یعنی زنان و جوانان را هدف گرفته است.
وی ابراز داشت: حجاب و عفاف، در فرهنگ اسلامی از اهمیت، نقش و جایگاه ارزنده ای برخوردار است، چنان که در قرآن کریم آیاتی به تبیین و تشریح اهمیت، زوایا و حدود شرعی آن پرداخته شده است.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان رعایت عفاف و حجاب را تضمین کننده سلامت جامعه دانست و افزود: توجه به این فریضه مهم سبب حفاظت از ارزش وجودی زنان در جامعه می شود و همه باید توان خود را برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه به کار گیرند.
جمشیدی با بیان اینکه پس از شکست دشمنان در جنگ تحمیلی، آنان به فکر از بین بردن ارزش های جامعه افتادند و تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی از برنامه های اصلی آنان است، افزود: گسترش روزافزون کانالهای ضد ارزشهای انسانی ماهواره ها و ترویج بی بند و باری در کشورهای جهان اسلام همگی نشان از هدفمند بودن تهاجم فرهنگی دشمن دارد.
وی با تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه راهی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است، ابراز داشت: نقش خانواده ها دراین بین از اهمیت بالایی برخور دار است و خانواده مهمترین رکن را در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه ایفا می کند.
نظر شما