۲۲ فروردین ۱۳۹۳، ۹:۵۲

شمشادی:

کارآفرينان موجب ايجاد ارزش در جامعه مي‌شوند

کارآفرينان موجب ايجاد ارزش در جامعه مي‌شوند

رشت – خبرگزاری مهر: مدیرکل فنی و حرفه‌ای گیلان گفت: کارآفرينان با کاهش هزينه و بهبود کارايي موجب ايجاد ارزش در جامعه مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول شمشادی ظهر پنجشنبه در جمع کارآفرینان استان گیلان افزود: بسياري از کشورهاي جهان امروز کارآفريني را به عنوان موتور توسعه پذيرفته و  سعي دارند از اين اهرم توانا در ايجاد توسعه و رفاه کشور خويش بهره گيری کنند.

 وی اظهارداشت: محيط فرهنگي کارآفرينانه از عوامل مهمي که مي تواند در ترويج کارآفريني و در نتيجه ايجاد توسعه در کشور موثر باشد.

مدیرکل فنی و حرفه ای گیلان گفت: در سال‌هاي اخير به نقش کارآفريني در توسعه اقتصادي توجه زيادي مي شود چون کارآفريني به عنوان عامل توسعه اقتصادي و يکي از مهمترين ابزارهاي توسعه است.

وی تاکید کرد: کارآفرينان نقش خاصي در پيشبرد اقتصادي و اجتماعي يک کشور ايفا می کنند و موجب خود اشتغالي و راهه اي درآمد را براي ديگران فراهم مي سازند.

کارآفريني فقط ايجاد شغل و يا راهي براي کسب درآمد نيست

شمشادی اظهارداشت: بنابراين کارآفريني فقط ايجاد شغل و يا راهي براي کسب درآمد نيست بلکه کارآفرينان ضمن تلاش براي تامين زندگي خود نسبت به ديگران نيز يک تعهد اجتماعي دارند يعني تلاش مي کنند که فعاليت هاي شان براي جامعه نيز ثمري داشته باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه کارآفريني براي موفقيت اقتصاد ضروري است، گفت: کار آفرینان کشورها را در ايجاد مشاغل جديد توانا مي سازند.

مدیرکل فنی و حرفه ای گیلان افزود: بطور کلي با توسعه دادن فرصت هاي کارآفرينانه براي همه يک اقتصاد پويا و درخشان ايجاد مي شود.

وی همچنین ارائه روش هاي جديد توليد را يکي از راه هاي نوآوري کار آفرینان دانست و اظهارداشت: کارآفرينان با کشف راه هاي نوين که مقرون به صرفه تر باشند باعث کاهش هزينه شده و به مصرف کنندگان کمک مي کنند.

شمشادی تصریح کرد: بنابراین کارآفرينان با کاهش هزينه و بهبود کارايي موجب ايجاد ارزش در جامعه مي شوند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان نیز گفت: از يک چشم انداز کلي اجتماعي، اقتصادي و سياسي، کارآفرينان اغلب به ايجاد رفاه، ايجاد شغل و کيفيت بالاتر زندگي کمک مي کنند.

مجید متقی طلب با بیان اینکه کارآفريني موتور توسعه است، افزود: کارآفريني نقش اجتناب ناپذيري در بهبود بهره وري و ارتقا رشد اقتصادي دارد.

وی اظهارداشت: مردم کارآفرين شمّ اقتصادي دارند و از موقعيت هاي کارآفريني بهترين استفاده را  مي کنند، زماني که کارآفريني به عنوان يک شغل از سوی بسياري از اعضا جامعه پذيرفته شود، توسعه در آن جامعه تسريع مي يابد.

فرصت هاي کارآفرينانه موجب ایجاد اقتصاد پويا و درخشان در جامعه مي شود

رئیس پارک علم و فناوری گیلان گفت: اگر محيط با فعاليت‌هاي کارآفرينانه سازگار نباشد بزرگترين مانع براي کارآفريني خواهد بود در حاليکه يک محيط حمايتي کارآفرينان را تشويق مي کند که به تعقيب فرصت هاي کسب و کار بپردازند.

وی افزود: فرهنگ در بحث کارآفريني مقوله مهمي است زيرا نگرش افراد را نسبت به کارآفريني مشخص مي سازد.

امام جمعه سنگر هم گفت: در دين مبین اسلام بر کار گروهي، مردم گرايي، مشورت و به طور اجتماعي زندگي کردن انسان ها تاکيد زيادي شده است.

حجت الاسلام کمال تجدد افزود: در هيچ کجا از تعاليم اين دين مقدس بر فرد گرايي، گوشه نشيني، دوري از مردم حتي اگر براي عبادت خدا باشد توصيه نشده است.

وی اظهارداشت: يکي از اهداف و تلاش هاي اسلام ايجاد برابري و عدالت ميان انسان ها بوده است. هيچ گاه ثروت، مقام، تخصص و غيره به عنوان ملاک برتري افراد مشخص نشده است.

امام جمعه سنگر گفت: توکل در اسلام به معني پذيرش ريسک هاي منطقي و داشتن اميد به خدا براي موفقيت است. آموزه هاي اسلام عامل مهمي در گرايش افراد به اهداف و برنامه هاي بلند مدت هستند.

وی افزود: فرهنگ اسلام بطور کلی خود فرهنگي کارآفرينانه بوده و بستر فرهنگي مناسبي براي توسعه کارآفريني فراهم مي کنند.

تجدد تاکید کرد: در دين اسلام سرنوشت انسان را عمل تشکيل مي دهد يعني هر چه هست عمل است و سعادت بشر در گرو عمل اوست.

وی اذعان داشت: اين تعليم يکي از بزرگترين تعليمات براي حيات يک ملت است. اگر ملتي بداند که خودش بايد سرنوشتش را تعيين کند وابسته به تلاش خويش مي شود.

حرفه آموزی گامی موثر در توسعه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری

امام جمعه سنگر اظهارداشت: هيچ چيز شرايط را به نفع وي تغيير نمي دهد مگر سعي و کوشش خويش و اين عامل بزرگي براي پويايي و تلاش است.

وی یادآورشد: کارآفريني متضمن ريسک پذيري است و اعتقاد به توکل به فرد کمک مي کند که با توکل بر خدا خطرها را پذيرفته و با درايت و دورانديشي مسيرهاي پر ابهام را درنوردد.

نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند فرهنگ کار و کارآفرینی است.

محمود شکری افزود: کارآفرینی امروز یکی از ضروری ترین مباحث در پیشرفت و توسعه ایران اسلامی و از نیازهای اساسی کشور به شمار می رود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی حرکت جهادگونه را مهمترین عامل در رفع مشکلات اشتغال برشمرد و اظهارداشت: کارآفرینی از ارکان مهم هر کشوری است.

وی افزود: با افزایش سالیانه میزان شغل های ایجاد شده در کشور به طور حتم معضلات جوانان و مشکلات اجتماعی به شدت کاهش پیدا می کند.

شکری گفت: فراهم سازی  فرصت های اشتغال یکی از دغدغه های مدیران و مسئولان کشوراست که با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، زمینه بازار کار در جامعه محقق می شود.

وی افزود: بزرگترین سرمایه درون کشورها و هر جامعه ای سرمایه نیروی انسانی  است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: نیروی انسانی کارآمد می‌تواند پیشرفت جامعه ای را تضمین کند و راه تازه ای در مسیر رشد اقتصاد جامعه نشان دهد.

وی اذعان داشت:  در تمامی جوامع توسعه یافته به ارزش نیروی انسانی کارآمد پی برده‌اند و سرمایه گذاری های بسیار کلانی نیز در این زمینه صورت می‌گیرد.

شکری یادآورشد: کارآفرینی محور توسعه اقتصاد در جوامع امروز و هزاره سوم است، این نگاه بسیاری از کشورهای توسعه نیافته را با گذر زمان تبدیل به جوامعی توسعه یافته کرد.

ترویج و ارتقا فرهنگ مهارت آموزی نیازمند مشارکت و عزم همگانی است

فرماندار شهرستان رشت هم رفع مشكل اشتغال را از مهمترین مسائل پیش رو دانست و گفت: ارتقای فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی در بین مردم بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد چرا كه يكي از راه هاي مهم برون رفت از معضل بيكاري كارآفريني و افزايش سطح مهارت است.

سید عیسی مهدوی با بیان اینکه  ترویج و ارتقا فرهنگ مهارت آموزی نیازمند مشارکت همگانی است، افزود: ترویج آموزش های مهارتی به عنوان یک ضرورت بایستی مورد توجه دست اندرکاران و مردم قرار گیرد.

وی همچنین با بیان اینکه مهارت آموزی در ایجاد شغل و کارآفرینی نیز تاثیر گذار است، اظهارداشت: آمار دقیق از نیازهای جامعه در هر منطقه برای آموزش فنی و حرفه ای ضروری است.

فرماندار رشت با اشاره به اینکه توسعه کشور مستلزم مهارت آموزی است، گفت: عدم یادگیری مهارت های لازم برای اشتغالزایی از سوی فارغ التحصیلان دانشگاهی آسیب های قابل توجهی در جامعه به دنبال دارد.

وی افزود: آموزش های فنی و حرفه ای در توانمندسازی متقاضیان ورود به بازار کار ارزشی غیرقابل انکار دارد.

مهدوی اظهارداشت: جوانان را باید به سمت حرفه آموزی سوق داد تا زمینه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه فراهم و گامی در راستای رفع بیکاری انجام شود.

وی اذعان داشت: افرادی که حرفه آموزی را دنبال می کنند، بیکار نمی مانند و نباید در جامعه فقط به تحصیلات آکادمیک توجه شود بلکه باید در کنار تحصیلات آکادمیک به حرفه آموزی و آموزش مهارت های فنی و حرفه ای نیز توجه شود.

وی یادآورشد: ایجاد انگیزه در جوانان برای کسب مهارت و ایجاد سیستم ارزیابی نظام آموزش مهارتی کشور، فراهم شدن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان جوانان کشور، معرفی آموزش های مهارتی و اهمیت نقش آن در توسعه اقتصاد می تواند در جذب جوانان به سمت این آموزش ها موثر باشد.

کد خبر 2268166

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha