علی افشارچی در گفتگو با خبرنگار مهر، فرهنگ را یک مسئله عام یاد کردوافزود: فرهنگ در جامعه امروزی ما باید تقویت شود چرا که اگر در جامعه اسلامی به فرهنگ ارزش و بهاء داده شود آسیب های اجتماعی به وجود نمی آید.
وی اظهار داشت: باید دست اندرکاران حوزه فرهنگی برنامه ریزی های لازم را برای پر رنگ کردن فرهنگ عمومی جامعه در دستور کار قرار دهند.
رئیس دانشگاه زنجان با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری در خصوص " اقتصاد ، فرهنگ عزم ملی و مدیریت جهادی" گفت: فرهنگ و اقتصاد دو مولفه مهم در جامعه هستند و باید به آنها توجه ویژه شود چرا که هر کدام از این حوزه ها به نوعی با زندگی عمومی مردم در ارتباط بوده و است.
افشارچی تاکید کرد: تحقق حوزه اقتصاد مستلزم توجه به فرهنگ است چرا که اگر فرهنگ جامعه درست و اسلامی نباشد سایر حوزه ها هم رشد و توسعه پیدا نمی کنند.
وی افزود: سبک زندگی اسلامی قسمت بزرگی از فرهنگ عمومی است بنابراین باید با عزم ملی که 50 درصد از فرهنگ عمومی به سبک زندگی مربوط است توجه ویژه شود و در این خصوص راهکارها و برنامه های کارشناسی شده در دستور کار قرار گیرد.
رئیس دانشگاه زنجان، با اشاره به اینکه در اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید داخلی باید در اولویت قرار گیرد گفت: دولت باید حمایت لازم از واحدهای تولیدی را داشته و در مرحله دوم هم مردم از تولیدات و کالای داخلی مصرف کنند تا تولید کنندگان داخلی بتوانند محصولات خود را تولید کنند.
افشارچی یادآور شد: اگر مردم از کالای خارجی استفاده کنند اقتصاد جامعه دچار آسیب می شود وهمچنین نیروی انسانی هم بیکار می ماند و واحدهای تولیدی هم تعطیل میشوند.
وی افزود: نگاه به تولید داخل و مصرف کالای داخلی میتواند در تحقق اقتصاد مقاومتی بسیار موثر واقع شود.
رئیس دانشگاه زنجان گفت: ما باید در کشور مصرف انرژِی را به حداقل برسانیم چرا که این امر در کاهش هزینه بسیار موثر بوده و این هزینه در مسائل دیگر کشور استفاده می شود.
افشارچی یادآور شد: اساتید ودانشجویان به عنوان افسران فرهنگی جامعه در تحقق شعار سال بسیار مثمر ثمر هستند.
نظر شما