به گزارش خبرنگار مهر، مقبره امامزاده خلیل اکبر در 65 کیلومتری جنوب شرقی شهرستان پلدختر واقع شده است و حضور زوار متعدد در فصول مختلف سال نشان از احترامی است که این امامزاده واجب التعظیم همانند سایر امامزاده های کشور خود دارد.
این مقبره در روستای خلیل اکبر واقع شده که حدود 80 خانوار و بیش از 500 نفر جمعیت دارد.
رئیس شورای اسلامی روستای خلیل اکبر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: حضور زائران برای زیارت این امامزاده با سختی های زیادی همراه است ولی رفع این مشکلات از سوی مسوولان مورد فراموشی و غفلت قرار گرفته است.
میرزا کرم بابایی به برخی مشکلات این امامزاده اشاره کرد و افزود: در این مقبره فضای وضوخانه و سرویس بهداشتی جداگانه برای رفاه حال زائران راه اندازی نشده است.
رئیس شورای اسلامی روستای خلیل اکبر گفت: نبود راه دسترسی آسفالته نیز موجب شده است که زائران برای دسترسی به امامزاده با مشکلات فراوانی مواجه شوند.
یکی دیگر از اهالی روستای خلیل اکبر نیز گفت: تا کنون اقداماتی در راستای ساماندهی این امامزاده توسط مسئولین انجام نشده است و سالها به حال خود رها شده است که این امر موجب شده که زائران برای زیارت با مشکلات فراوانی روبرو شوند.
مسعود موسوی نبود امکانات خدماتی رفاهی را نیز یکی دیگر از مشکلات این امامزاده عنوان کرد و خواستار رسیدگی لازم برای حل این مشکل شد.
وی مهمترین مشکل این مقبره را نبود آب لوله کشی دانست و افزود: زائران باید برای وضو گرفتن از امام زاده تا روستا را پیاده طی کنند که این امر باعث مشکلاتی برای آنها شده است.
یکی دیگر از اهالی روستا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فضای داخل مقبره فاقد نور کافی و نظافت است، گفت: نبود برق در مقبره از دیگر مشکلات اساسی است که باید برای رفع مشکل چاره ای اندیشیده شود.
علی بابایی همچنین نبودن تابلوی راهنما در ورودی روستا برای راهنمایی زائران و مسافران را مشکل دیگر دانست و گفت: نبود تابلو موجب سرگردانی مسافران می شود.
بقعه احمد بن عبدالله خليل اكبر پلدختر بر روی تپه های طبیعی قرار دارد، این مقبره در قرن ششم هجری قمری و در دوره خوارزمشاهیان بنا شده است. روستای خلیل اکبر در منطقه میانکوه شرقی شهرستان پلدختر قرار دارد و سالانه زائران و گردشگران زیادی را به این منطقه می کشاند.
نظر شما