به گزارش خبرنگار مهر، مهندس محمد حسین اسدی گرجی عصر چهارشنبه، در حاشیه جلسه آموزش، تحت عنوان دوره آموزشی نگهداری و تعمیرات که با حضور کارشناسان تعمیرات و بهره برداری و پیمانکاران شرکت توزیع برق استان در محل باشگاه برق ساری برگزار شد در بیان تعریف مدیریت منابع انسانی اظهار داشت: انجام فرآیند برنامه ریزی نیروی انسانی، نظام توسعه نیروی انسانی و نظام نگهداشت نیروی انسانی است.
وی افزود: یک بخش مهم توسعه نیروی انسانی پرورش نیروی انسانی است که با انجام فرآیند آموزش محقق می شود.
معاون منابع انسانی شرکت توزیع برق مازندران با بیان اینکه آموزش جهت کسب مهارت توسط نیروها حتی برای کسانی که از دانشگاه های معتبر کشور فارغ التحصیل شدند الزامی است، بیان داشت: بخش آموزش وزارت نیرو یکی از بخش های مهمی است که با یک نظام مستقل اداره می شود.
اسدی گرجی، از وجود کارگروه توسعه نیروی انسانی و آموزش در توانیر خبر داد و گفت: در این کارگروه نیروها موظف هستند حداقل 60 تا 90 ساعت آموزش ببینند و حتی آئین نامه هزار صفحه ای مبنی بر آموزش پیمانکاران شرکت نیز جهت توانمندسازی آنها وجود دارد.
وی افزود: با توجه به آئین نامه ها و دستورالعمل های وزارت نیرو و توانیر نظام فرآیند آموزشی شامل نیازسنجی، برنامه ریزی، اجرا، ارزیابی و اثربخشی کاملا رعایت می شود.
دبیر کارگروه توسعه نیروی انسانی و آموزش در توانیر، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بخشی از آموزش، ارزیابی و اثربخشی است که باید دوره آموزش موجب تغییر رفتار در پرسنل آموزش دیده شود.
وی ادامه داد: با رصد کارکنان آموزش دیده چه در بخش های تخصصی، زبان، اخلاق ، مدیریت و...فرآیند ارزیابی انجام شده و پس از مدت 3یا 6ماه تغییر رفتار بر اساس فرم های ارزیابی بررسی می شود و در صورت عدم تغییر، پیگیر چرائی موضوع هستیم.
معاون منابع انسانی شرکت توزیع برق مازندران، در خصوص اینکه آموزش می تواند برای کدام از نیروها الزامی تر باشد گفت: از نظر من به عنوان متولی نیروی انسانی هر فردی، حتی شخصی که وظایف آبداری را برعهده دارد مستلزم بهره گیری مهارت ها از طریق آموزش می باشد.
اسدی گرجی،در ادامه با تاکید بر اینکه شغل ساده و پیچیده ما نیازبه آموزش دارد افزود: ساختار شرکت توزیع برق به دنبال فروش برق پایدار و مطمئن به مردم است که در این راستا آموزش افرادی که در خط مقدم با مردم اعم از سیم بان، مامور قرائت کنتور و... هستند باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در خصوص اجرای دولت الکترونیک در شرکت توزیع برق مازندران گفت: در سال گذشته براساس بخش نامه وزیر اهداف بلندمدت 25درصد را داشتیم و چون ساختار شرکت فنی و کارآگاهی بود وبه سبب وجود محدودیت ها، دوره های مجازی در سال 92 توسط مهندسین مستقر در استان گیلان برگزار شد.
دبیر کارگروه توسعه نیروی انسانی و آموزش در توانیر، در بخش دیگری از این گفتگو در خصوص استفاده از نخبگان در شرکت در جهت حمایت از نخبگان اظهار داشت: بر طبق آئین نامه مصوب از سوی مقام عالی وزارت نخبگان می توانند خارج از آئین نامه نیازسنجی با تایید بنیاد نخبگان کشور و طی مراحل مربوط جذب می شود.
اسدی گرجی، یادآور شد: شرکت توزیع برق مازندران در حدود 8 تا 10نفر از نخبگان را جذب که در گلوگاه های خاص با انجام فعالیت های محوله منشاء اثر در شرکت هستند.
معاون منابع انسانی شرکت توزیع برق مازندران، با تاکید بر اینکه جذب نخبگان منوط به تائید بنیاد نخبگان کشور ، وزارت نیرو و وزارت علوم است، گفت: این مورد از جذب بدون آزمون ولی با مصاحبه انجام می شود.
وی در پایان سخنانش ابراز داشت: بخش آموزش شرکت توزیع برق مازندران چه در بخش پرسنلی و چه پیمانکاران سرآمد کشور است و در برنامه های استراتژیک با هدف افزایش یک مهارت کارکنان در سال، سعی داریم تا سال 96و پایان برنامه 5ساله، مهارت کارکنان و پرسنل شرکت را افزایش دهیم.
ساری - خبرگزاری مهر: معاون منابع انسانی شرکت توزیع برق مازندران با بیان اینکه در کارگروه توسعه نیروی انسانی و آموزش توانیر بر آموزش پرسنل تاکید می شود گفت: در راستای آموزش پیمانکاران مرتبط با شرکت نیز آئین نامه ای هزار صفحه ای وجود دارد.
کد خبر 2272453
نظر شما