به گزارش خبرنگار مهر، رضا احمدی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خشکیدگی درختان بلوط حوزه زاگرس با حضور متخصصان و کارشناسان و مدیر کل دفتر حمایت از منابع طبیعی ، جنگل ها و مراتع آبخیزداری کشور بررسی شده است.
احمدی افزود: همچنین قرار است عوامل خشکیدگی و راهکارهای عملیاتی احیاء دوباره جنگل های بلوط زاگرس بررسی شود.
وی اضافه کرد: در عرصه های جنگلی زاگرس در سطح شش میلیون هکتار دچار صدمه شدید خشکیدگی درختان بلوط شدیم.
احمدی ادامه داد: از سال 87 این بیماری براساس سوسک های چوب خوار در جنگل های استان طغیان کرد و این پدیده شوم را در جنگل های استان به جای گذاشت.
وی تصریح کرد: حدود 11 درصد از سطح جنگل های استان را که سطحی بالغ بر 70 هزار هکتار را شامل می شود دچار آسیب جدی کرده است.
احمدی بیان کرد: بیماری زغالی درختان بلوط به درختان در حال تنش حمله می کند و بیماری درجه دو به حساب می آید و با توجه به شرایط خشکی ، کاهش نزولات آسمانی و بالا رفتن دما و ریزگردها و کلیه عوامل اکوسیستم باعث خشکیدگی می شوند.
این مسئول اظهار داشت: اعتبار ملی در نظر گرفته شده برای خشکیدگی درختان بلوط بالغ بر 63 میلیارد تومان در کل کشور است و در بحث زاگرس حدود 43 میلیارد تومان است.
احمدی افزود: حدود 60 درصد اعتبارات با توجه به هماهنگی های انجام شده در جنگل های استان ایلام به منظور مراقبت و نگهداری از بقیه جنگل های کشور تحت عنوان عملیات های اصلاح و احیاء و توسعه جنگل های زاگرس هزینه شود.
نظر شما