به گزارش خبرنگار مهر، طاهره حمیدی صبح شنبه در نشست هم اندیشی در خصوص راهکارهای ارتقاء حوزه معاونت آموزش ابتدایی و تاثیر آن بر کیفیت یاددهی - یادگیری اظهار داشت: گروههای آموزشی به عنوان هستههای کیفیت بخشی بوده که ارتباط بین معلمان و کارشناسان را تسهیل که این ارتباط دو سویه در نهایت منجر به ارتقاء آموزش و یادگیری می شود.
وی گروه های آموزشی را حلقه اتصال میان برنامه ریزان، مدیران، معلمان و... دانست و بیان کرد: با کمک سرگروههای آموزشی میتوان مشارکت بهتر معلمان را در برنامه های آموزشی و درسی و ارئه دیدگاههای اصلاحی فراهم کرد.
حمیدی بر بروزرسانی سرگروهها به دانش مورد نیاز تاکید کرد و افزود: این بروزرسانی فرایند یاددهی – یادگیری را تسهیل میکند.
وی بر ضرورت وجود کارشناسان خبرهای در راستای طراحی آموزشی، طراحی سوال، بودجه بندی کتب، تحلیل محتوای کتب درسی تاکید کرد و گفت: کارشناسان خبره باید خود الگوی خوبی در تدریس ارائه دهند و سرگروه های آموزشی نیز شرایط لازم را برای هم فکری،هم اندیشی، تبادل تجارب و همکاری بیشتر فراهم کنند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان جنوبی بحث مهم انسداد مبادی ورودی بیسوادی در حوزه آموزش ابتدایی را مهمترین مبحث در این حوزه دانست.
رییس گروه تکنولوژی و گروه های آموزشی آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز از برگزاری 257 کارگاه آموزشی در دوره ابتدایی خبر داد و گفت: در راستای ارتقای صلاحیت های علمی و حرفه ای معلمان دوره ابتدایی 257 کارگاه آموزشی برگزار شده است.
اسماعیل ربیعی بیان کرد: این دوره ها با حضور هشت هزار و 999 نفر و24 هزار و 92 نفر ساعت در استان برگزار شده است.
وی تهیه و تدوین دفتر ثبت فعالیتهای شورای معلمان، تهیه و تدوین نمونه برنامه سالیانه مدارس، تهیه و تدوین فرمهای 9 گانه جهت همسویی فعالیتهای سرگروههای آموزشی شهرستان ها و مناطق، اجرای فراخوان ارزیابی از برنامه سالیانه مدارس، اجرای طرح ارتقای توانمندیهای معلمان، اجرای طرح درس پژوهی، داوری جشنواره الگوهای برتر تدریس معلمان عشایر، داوری و همکاری در برگزاری نمایشگاه جابربن حیان و... را از اهم فعالیت های سرگروه های آموزشی در استان بیان کرد.
ربیعی همچنین به برگزاری 780 کلاس درس بازدید و نظارت لازم به منظور ارائه راهنمایی و ارتقای صلاحیت های علمی اشاره کرد.
نظر شما