به گزارش خبرنگار مهر، در نشستی با حضور مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان، جمعی از فعالان اقتصادی و کار آفرین استان و همچنین مدیران و کارشناسان پژوهشی این دانشگاه ضرورت ها و راهکارهای ایجاد مراکز رشد در استان بررسی و واکاوی شد.
محمد حسین موسی زاده مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی در این جلسه هدف از ایجاد مراکز رشد در کشور را پرورش افکار و ایده های جدید و معرفی آنها به شرکت های خصوصی و سرمایه گذراندان داخلی و خارجی در راستای اجرایی و عملیاتی شدن آنها دانست.
وی با اشاره به راه اندازی مراکز رشد لرستان عنوان کرد: نگاهی که به مراکز رشد در استان داریم آن است که بتوانیم 60 شرکت را در استان پایه ریزی و در آن ایده های نو را در رابطه با پتانسیلهای استان اخذ و عملیاتی کرده و از این راه به توسعه اشتغال و سرمایه گذاری در استان کمک کنیم.
موسوی زاده ادامه دارد: با اینکه در قانون شراکت شرکت های وارد شده به مراکز رشد با یکدیگر غیر قانونی است اما در استان لرستان این امتیاز وجود دارد که هر شرکت وارد شده به مراکز رشد با شرکت های کوچک وارد شراکت شود.
مدیر کل پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی کشور استفاده از سرمایه بخش خصوصی و تکیه بر تفکر و خلاقیت نخبگان و مردم را از مهمترین شاخصه های تاسیس مراکز رشد برشمرد.
نظر شما