به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در جمع خلبانان ارتش این کشور ضمن انتقاد از رزمایش هوایی مشترک آمریکا و کره جنوبی که از آن به عنوان بزرگترین رزمایش هوایی دو کشور یاد می شود، اعلام کرد این رزمایش که از 11 آوریل آغاز شده و تا روز جمعه ادامه دارد، صلح و ثبات در شبه جزیره کره را تهدید می کند.
رهبر کره شمالی در واکنش به برگزاری رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی که در آن 103 فروند جنگنده و حدود هزار و 400 خلبان از دو کشور شرکت کرده اند، ضمن هشدار درباره انجام یک آزمایش هسته ای جدید اعلام کرد این رزمایش شبه جزیره کره را در آستانه جنگ قرار داده است.
این درحالیست که کره جنوبی و آمریکا با بی اعتنایی به هشدارهای پیونگ یانگ هدف از برگزاری این رزمایش هوایی را تقویت توان هوایی خود عنوان کردند.
خبر دیگر اینکه وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه ای ضمن محکوم کردن سفر روز جمعه باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا به کره جنوبی این سفر را خطرناک توصیف کرده که تنها باعث افزایش تنش ها در منطقه می شود.
وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به سفر اوباما به سئول که نخستین سفر رئیس جمهوری آمریکا پس از انتخابات رئیس جمهوری کره جنوبی است، با تاکید بر لزوم افزایش تلاشها برای تقویت نیروی بازدارندگی هسته ای پیونگ یانگ خواستار توقف اقدامات خصمانه آمریکا و بهبود روابط با پیونگ یانگ شد.
این درحالیست که همزمان با هشدارهای چین درباره سیاست های اشتباه واشنگتن در منطقه آسیا-اقیانوسیه، وزارت خارجه آمریکا هدف از سفر اوباما به سئول را تضمین دادن به بهبود روابط با کره از جمله تقویت روابط اقتصادی دو کشور معرفی کرده است.
سفر اوباما به کشورهای شرق آسیا درحالیست که معترضان مالزی روز جمعه پس از برگزاری نماز جمعه در اعتراض به این سفر مقابل سفارت آمریکا در کوالالامپور تجمع کرده و با فریاد الله اکبر باراک اوباما را دشمن اسلام و پیامبر اسلام (ص) خواندند.
اوباما که قرار بود مهر سال گذشته به مالزی سفر کند، به دلیل تعطیلی دولت آمریکا در پی بحران بودجه سفرش را به این کشور لغو کرد و تصمیم گرفته در روزهای 26 تا 28 آوریل (ششم تا هشتم اردیبهشت) در سفر به کوالالامپور پایتخت مالزی درباره ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 با 239 مسافر و خدمه پرواز گفتگو کند.
اوباما در این سفر که به عنوان نخستین سفر رئیس جمهوری آمریکا به مالزی از زمان دیدار لیندون جانسون در سال 1966 عنوان شده درباره روابط تجاری، اقتصادی، سرمایه گذاری، دفاعی، امنیتی و فناوری گفتگو می کند.
اوباما همچنین در روزهای 28 و 29 آوریل (هشتم و نهم اردیبهشت) به فیلیپین سفر کرده و با رئیس جمهوری این کشور درباره مسائل دوجانبه و پیمان راهبردی گفتگو می کند، این درحالیست که سفر برنامه ریزی شده رئیس جمهوری آمریکا به مانیل و تداوم حضور نظامی واشنگتن در این کشور انتقادهای گسترده ای را به همراه داشته است.
نظر شما