به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین رجبی عصرامروز به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) در دوم اردیبهشت ماه سال 58 در جمع خبرنگاران استان کردستان در سنندج بیان کرد: سپاه پاسداران همزاد انقلاب و پاسدار ارزش های انقلابی و اسلامی است.
وی عنوان کرد: اکثر سران تشکیل دهنده سپاه پاسداران هم رزم شهید بروجردی و سردار محسن رضایی با نهضت امام راحل از سال های قبل از انقلاب آشنایی داشتند و در خدمت اهداف و آرمان های والای بنیان گذار انقلاب بودند.
وی با بیان اینکه سپاه پاسداران از قبل و بعد انقلاب همواره با نظام جمهوری اسلامی و امام بوده و هست، اظهارداشت: از سوی گروهک های ضد انقلاب در مناطق قومی کشور اولین حرکت بر علیه انقلاب نوپای ایران اسلامی به وقوع پیوست که سپاه پاسداران برای مقابله با این گروهک ها در مناطق مختلف کشور حاضر شد.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ادامه داد: سپاه همزمان با جنگ تحمیلی به عنوان مدافع ارزش های نظام و اسلام به کمک ارتش در صحنه های نبرد حق علیه باطل شرکت کرد.
سردار رجبی جذب، ساماندهی و آموزش نیروهای مردمی در زمان جنگ را از جمله کارهای محوری سپاه ذکر کرد و گفت: عمق راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران مردم است و راهبرد سپاه هم در دفاع مقدس نیروهای مردمی بود.
وی بیان کرد: سپاه در حفاظت از شخصیت ها، منابع حیاتی حساس، امنیت پرواز، سازندگی و سایر عرصه ها همواره حضوری فعال و دشمن شکن داشته و دارد.
وی با اشاره به اینکه سپاه پرچمدار سازندگی کشور بعد از جنگ تحمیلی بود، اظهار داشت: در اوایل انقلاب که هنوز ادارات و سازمان های خدمت رسان به مردم در کشو تشکیل نشده بود سپاه دفاتری را در سطح استان ها برای کمک و یاری رسانی به اقشار مختلف راه اندازی کرد و به آنها انواع خدمات را ارائه می داد.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ادامه داد: مهمترین تلاش سپاه پاسداران در کردستان تلاش در راستای برقراری امنیت استان است تا مردم این خطه از میهن اسلامیمان نیز از این موهبت الهی بهره مند شوند.
رجبی با بیان اینکه سپاه پاسداران به عنوان بازویی توانمند در کشور انجام وظیفه می کند، افزود: سپاه علاوه بر عرصه های سازندگی در حوزه فرهنگی و اقتصادی هم قدم های جدی برداشته است.
وی به برگزاری کنگره ملی شهدا در استان اشاره کرد و اظهارداشت: این کنگره قرار شده در سال 95 در استان برگزار شود و لذا باید زیرساخت های لازم در این رابطه مهیا شود و تاکنون اقدامات ارزشمندی در این رابطه صورت گرفته است.
وی از برگزاری کنگره پیشمرگان کرد مسلمان هم در سال جاری در کردستان و دو استان دیگر کشور به طور همزمان خبر داد و گفت: برگزاری این کنگره ها کاری فرهنگی و معنوی است که در راستای قدرشناسی از فداکاری های پیشمرگان مسلمان در دفاع از کشور انجام می شود.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان یکی از اقدامات مهم سپاه بعد از برقراری امنیت را سازندگی و محرومیت زدایی خواند و یادآورشد: از آنجا که کردستان به دلیل شرایط جنگ تحمیلی نسبت به استان های دیگر کشور از لحاظ توسعه عقب ماندگی هایی دارد برای رسیدن به شرایط مطلوب نیازمند تلاش ها و پیگیری های بیشتری است.
رجبی ادامه داد: از لحاظ عرصه ها و طرح هایی که تاکنون به بسیج سازندگی استان واگذار شده شاهد اقدامات انجام شده مطلوبی هستیم.
وی اعلام کرد: میزان اعتبارات اختصاص یافته به حوزه سازندگی البته از نوع محرومیت زدایی در استان کردستان امسال سه برابر سال گذشته است.
وی ادامه داد: احداث جاده، مدرسه، غسالخانه، خانه عالم، لوله کشی آب روستایی، دفع فاضلاب روستایی از جمله عرصه های محرومیت زدایی است که توسط بسیج سازندگی استان انجام می شود.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان یکی دیگر از بخش های فعالیت سپاه را اقتصاد مقاومتی ذکر کرد و گفت: با توجه به تجربه سال قبل در عرصه اقتصاد مقاومتی قطعا امسال شاهد موفقیت بیشتری در این عرصه خواهیم بود.
رجبی ادامه داد: امسال شاهد رویکرد جدی تر و رغبیت بیشتری در عرصه اقتصاد مقاومتی از سوی مسئولان دولتی به نسبت گذشته در استان هستیم.
وی افزود: سپاه عرصه های کار را تعریف، ساماندی و سازماندهی می کند و به متقاضیان تحویل می دهد و از سوی بانک های عامل خود نیز تسهیلاتی بدون سود و بهره به آنها پرداخت می کند.
وی اعلام کرد: بالغ بر 10 میلیارد تومان تسهیلات برای توانمندسازی در عرصه های اقتصادی تعریف شده از سوی سپاه استان برای سال جاری اختصاص پیدا کرده است.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان عنوان کرد: حضور سپاه در عرصه اقتصادی و اعلام آمادگی در به اتمام رساندن طرح های نیمه تمام به منزله تنگ کردن فعالیت بخض خصوصی در عمران و آبادانی کشور نیست بلکه کار سپاه انقلابی و جهادی است.
رجبی افزود: سپاه امکانات لازم و مطلوبی در اختیار دارد که با به کار گیری آنها کارها را با کیفیت و قدرت و در فاصله زمانی اندکی به نتیجه می رساند.
وی اظهارداشت: سپاه اقداماتی هم برای سلامت، نظارت و ارزیابی کارها در طرح های واگذار شده انجام می دهد به عنوان مثال وقتی فردی متقاضی احداث استخر پرورش ماهی می شود سپاه شخصا بعد از ساخت حوضچه پرورش و تهیه ماهی آن را به متقاضی تحویل می دهد تا مانع از هزینه کرد تسهیلات اعطا شده در سایر بخش ها از سوی متقاضیان شود.
نظر شما