وي تصريح كرد : كنگره رويان از وقايع بسيار مهم علم پزشكي در دنيا محسوب مي شود و زمينه لازم براي تبادل اطلاعات ميان پزشكان و محققان را فراهم كرده است.
دبير اجرايي كنگره رويان يادآور شد : در كنگره سال جاري 198 طرح تحقيقاتي از 34 كشور جهان به دبيرخانه كنگره واصل شد كه پژوهشگران آمريكايي با 20 مقاله بيشترين تعداد مقالات را به خود اختصاص دادند. پس از محققان آمريكايي، پژوهشگران كره جنوبي، آلمان، ايتاليا و استراليا به ترتيب با 17، 15، 14 و 12 مقاله بيشترين تعداد مقالات را به كنگره رويان ارائه كردند.
وي خاطرنشان كرد : پس از بررسي هاي اوليه 131 طرح براي مراحل نهايي داوري گزينش شدند. اين مقالات توسط 96 نفر از اساتيد بنام داخلي و خارجي داوري شدند به گونه اي كه 5 داور بر روي هر مقاله نظر خود را ارائه كردند. شاخص اصلي در داوري هاي مقالات نوآوري، اهميت در حيطه باروري و سلول هاي بنيادي، كاربردي بودن و ... در نظر گرفته شد.
ساماني تفاوت دوره ششم كنگره بين المللي رويان با دوره هاي پيشين را استفاده بهينه از متخصصان و اساتيد در زمينه هاي تخصصي دانست و افزود : استفاده از سلول هاي بنيادي در درمان ناباروري به طور جدي مورد توجه رويان است و از سال هاي آينده فناوري سلول هاي بنيادي از مقولات اصلي كنگره خواهد بود.
نظر شما