۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۰:۱۵

کردیوند:

تحصیل همراه با تهذیب زیبنده است

تحصیل همراه با تهذیب زیبنده است

ملایر – خبرگزاری مهر: مسئول فرهنگی دانشکده علوم قرآنی ملایر با تأکید بر اینکه تحصیل همراه با تهذیب زیبنده است، گفت: کمرنگ شدن معنویت در خانواده ها عامل بدحجابی در جامعه است.

فروزان کردیوند در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: کم اطلاعی و عدم توجه به شناخت الگوها و خود باختگی و تبلیغات سوء رسانه ای از عوامل بدحجابی در جامعه است.

وی به اوضاع درونی جامعه امروز اشاره کرد و افزود: کم رنگ شدن معنویت در خانواده ها عامل بدحجابی در جامعه است و باید به فاطمه(س) بیشتر نزدیک شد و از بعد الهی و معنوی فاطمه(س) درس گرفت.

کردیوند تربیت دینی در خانواده، احیای ارزش‌ها، بازیابی هویت و توجه به دوست یابی و جایگزینی الگوها را از جمله مسائل رسیدن به حجاب اسلامی برشمرد.

وی ابراز داشت: زنان برای نمونه شدن باید به این باور برسند که در عالم هستی هیچ کس مستقل از اراده خدا تاثیر گذار نیست و مشیت الهی علت اصلی برای اثر بخشی در موجودات خواهد بود.

کردیوند بیان  کرد: رعایت عفت، دوری از بدی ها و عمل به دستورات خداوند امنیت و سلامت را برای زن به ارمغان می‌آورد و وقتی فکر زنان سالم باشد خانواده‌هایی سالم و جامعه‌ای سالم خواهیم داشت.

وی بیان داشت: گسست و تقابل بین نسلها، از خود بیگانگی، توجه به سمت و سوی ماهواره، بی توجهی به فرزندان، بلوغ دشوار نوجوانی و برخی تفکرات غربی، نبود هویت اجتماعی از عوامل بی حجاب و بی حیایی در بین بانوان امروز است.

مسئول فرهنگی دانشکده علوم قرآنی ملایر همچنین نفوذ فرهنگ بیگانه در بین خانواده ها، ناتوانی والدین از همدلی با نسل آینده،  کاهش ارتباط کلامی و نا برابری بین نسلها را از دیگر عوامل و مشکلاتی امروز برشمرد.

وی بهترین مربی را برای تربیت فرزندان مادر عنوان کرد و گفت: امروز در بسیاری از مادران شاهد بی حوصلگی، افسردگی و بی حالی بوده که باعث  شده تا کودکان و فرزندانی تهی از تربیت ناب اسلامی داشته باشم.

وی بیان کرد: امروز با بالا رفتن سن ازدواج افزایش فاصله سنی فرزندان با پدر و مادر بیشتر شده  است.

وی با بیان اینکه تک بعدی فکر کردن برخی دختران باعث بالا رفتن سن ازدواج میشود، گفت برخی دختران به بهانه تحصیل از ازدواج سر باز می زنند.

کردیوند بیان داشت: تحصیل همراه با تهذیب زیبنده است و اگر دختران در زمان مناسب خود ازدواج کنند بسیاری از مشکلانت امروز جامعه حل می شود.

وی همچنین به ابعاد وجودی زهرای اطهر(س) اشاره کرد و گفت: همسر داری، تربیت فرزندان و ساده زیستی در این بانوی بزرگ موج می‌زند و سکنات ایشان وصف ناشدنی است.

فروزان کردیوند اظهار داشت: فاطمه (س)در خانه خودش یک دانشگاه کوچک برای تربیت کودکانش تدارک دید که این دانشگاه به امر حق و نظارت پیامبر اکرم(ص)صورت و دروسش از سوی خدا ابلاغ می‌شد.

وی گفت: آنچه در این دانشگاه توسط شاگردان آموخته شد درس و الگو است و تا دنیا برقرار است مردم از این دانش‌هابهره مند می‌شوند.

کردیوند با بیان اینکه اجبار کردن به نسل امروز باعث ایجاد ضد ارزش خواهد شد، گفت: باید به دختر امروز محبت حضرت زهرا(س) را نشان دهیم.

وی بیان داشت: افزایش معرفت یکی از راههای بالا بردن محبت بوده بنابرین زن و دختر امروز باید با افزایش معرفت خود را به زهرای مرضیه نزدیک کند.

وی گفت: تعریف حضرت زهرا(س) از خیر صلاح زن این است که "نه مرد نامحرمی او را ببیند و نه او مرد نامحرمی را ببیند" که این موضوع برای ما درس است و باید مورد توجه باشد.

کد خبر 2279793

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha