به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر احمد عامری روز چهارشنبه در مراسم افتتاح بیستمین سمینار سالانه چشم پزشکی فارابی در هتل المپیک تهران، افزود: براساس تحقیقات انجام شده اگر فردی در حوزه چشم پزشکی فارغ التحصیل شود و پس از آن هیچگونه مطالعه ای انجام ندهد در یک دوره پنج ساله تنها 50 درصد از اطلاعات وی قابل استفاده خواهد بود.
وی افزود: در صورتی که فارغ التحصیلان حوزه چشم پزشکی از اطلاعات جدید در حوزه تحصیلی خود برخوردار نشوند در یک دوره 8تا 10 ساله تنها حدود یک هشتم اطلاعات فراگرفته شده در ذهنشان باقی می ماند.
عامری ادامه داد: همچنین باتوجه به پیشرفت های سریع حوزه پزشکی که هر چند سال یکبار 50 درصد از اطلاعات این حوزه تغییر می کند چاره ای جز بازآموزی مطالب علمی برای متخصصان رشته های حوزه پزشکی باقی نمی ماند.
وی اظهار داشت: باتوجه به این موارد سمینار چشم پزشکی فارابی در راستای ارتقای سطح علمی و دانش متخصصان چشم پزشکی برنامه های آموزشی در قالب 12 سمپوزیوم و 9 کارگاه برای این دسته از متخصصان برگزار می کند.
عامری افزود: در این سمینار همچنین یک سمپوزیوم به گروههای مجاری اشکی، سگمان خلفی، اورژانس، گلوکوم، تومورهای اوربیت، دو سمپوزیوم به گروه استرابیسم و چهار سمپوزیوم به گروه سگمان قدامی اختصاص یافته اند.
وی ادامه داد در این سمینار همچنین گروههای مجاری اشکی، استرابیسم، سگمان خلفی اورژانس، گلوکوم، تومورهای اوربیت هر کدام یک کارگاه و گروههای استرابیسم و سگمان قدامی و دو کارگاه برگزار خواهند کرد.
دبیر بیستمین سمینار چشم پزشکی فارابی همچنین از برگزاری همزمان چهارمین سمینار فراوری سلولهای بنیادی و پنجمین سمینار پرستاری چشم پزشکی در حاشیه سمینار فارابی خبر داد.
عامری توضیح داد: چهارمین سمینار فراوری سلول های بنیادی با همکاری اساتید علوم پایه، گروه های فارماکولوژی، سلول های تکوینی، ژنتیک، علوم آزمایشگاهی، مهندسی شیمی، بافت و پلیمر برگزار می شود.
وی افزود: پنجمین سمینار پرستاری چشم پزشکی نیز با همکاری گروه های پرستاری و برخی از همکاران در سایر حوزه های چشم پزشکی برگزار می شود.
عامری ادامه داد: در هر کدام از این سمینارها نیز 20 سخنرانی ارایه خواهد شد.
نظر شما