به گزارش خبرنگار مهر، یاور وحدتی پور بعد از ظهر شنبه در نشست با خبرنگاران و رسانه های گروهی استان اردبیل گفت: در قالب این مشارکت 352 مدرسه در قالب هزار و 435 کلاس درس در این استان احداث و یا در دست اجرا است.
به گفته وی از این تعداد تاکنون 332 پروژه با هزار و 282 کلاس درس، دو باب مدرسه شبانه روزی، شش باب نمازخانه، دو باب کتابخانه و دو کارگاه و آزمایشگاه توسط خیری مدرسه ساز استان اردبیل احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان با بیان اینکه در حال حاضر نیز 30 پروژه با 153 کلاس خیر ساز در دست اجراست، تاکید کرد: امسال نیز شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اردبیل با 12 جشنواره فرعی در شهرستان ها و جشنواره اصلی در اردبیل برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره خیرین مدرسه اردبیل طی 18 اردیبهشت ماه جاری در مجتمع کوثر اردبیل تصریح کرد: علاوه بر این جشنواره های کلی، تاکنون سه جشنواره خیرین مدرسه ساز بانوان نیز در اردبیل اجرا شده که تعهداتی را در پی داشته است.
وحدتی پور سال 92 را در زمینه مشارکت خیرین مدرسه ساز بسیار ممتاز ارزیابی کرد و ادامه داد: سال گذشته در هر 25 روز یک پروژه مدرسه خیرساز در این استان آغاز شد که می توان گفت در هر 25 روز یک خیر مدرسه ساز به جمع خیرین استان اضافه شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته 11 پروژه آموزشی خیرساز در این استان با زیربنای دو هزار 100 مترمربع در قالب 37 کلاس درس اجرا و تحویل آموزش و پرورش شده است، متذکر شد: 22 پروژه جدید نیز در این مدت کلنگ زنی شد که هم اکنون در حال اجراست.
وحدتی پور خیرین مدرسه ساز را دارای باورهای آسمانی و اعتقاد دینی بی نظیر دانست و تاکید کرد که تفکر خیری بالاتر از رقم و میزان مادی است، چراکه این افراد از مادیات خود می گذرند و اعتقاد دارند ورود به توسعه علم و دانش بزرگترین نعمت الهی و معامله با خداوند است.
وی با اشاره به آسیب ها و ناهینجاری های اجتماعی ناشی از جهل و ناآگاهی و هزینه های سنگین جامعه برای کاهش این ناهنجاری ها افزود: علم آموزی سرلوحه جلوگیری از این ناهنجاری ها است و در این راستا خیرین با فهم باطنی و عمیق از آثار سوء دورماندن از علم و دانس به مدرسه سازی ورود پیدا می کنند.
نظر شما