۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۰:۳۰

صفری:

مددجویان سرپرستان خانواده کمیته امداد در رشته قالیبافی آموزش دیدند

مددجویان سرپرستان خانواده کمیته امداد در رشته قالیبافی آموزش دیدند

آبیک- خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان قزوین گفت: به منظور کمک به اقتصاد خانواده های نیازمند با برپایی 21 کارگاه قالیبافی زنان سرپرست خانوار و دختران بازمانده از تحصیل کمیته امداد استان با هنر قالیبافی آشنا شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه دوره آموزشی کارگاه آموزش قالیبافی روستای ناصر آباد از توابع شهرستان آبیک یکشنبه شب با حضور مدیرکل و مسئولان کمیته امداد امام خمینی قزوین برگزار شد.

هدایت صفری در این مراسم از راه اندازي 21 کارگاه قالي بافي طي سال 92 در استان قزوين براي آموزش دختران بازمانده از تحصيل و زنان سرپرست خانوار خبر داد.

وی در جمع دختران بازمانده از تحصيل و زنان سرپرست خانوار روستای ناصر آباد گفت: هر نعمتي که از سوي خداوند سبحان به انسان مي رسد باید شکرگزار باشیم تا نعمتها تداوم یابد.

صفری تصریح کرد: از تعامل خوب و همکاري ارزشمند خيرین و مسئولان شهرستان آبيک که نقش موثری در توانمندي و خوداتکايي مددجويان تحت حمايت اين نهاد دارند، تقدير و تشکر می کنيم.

مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين یادآورشد: توسعه کارگاه هاي قالي بافي زمينه کار و اشتغال را براي جامعه هدف اين نهاد فراهم مي کند و در دهه چهارم فعاليت کميته امداد رويکرد توانمند سازي و ايجاد اشتغال اصلي ترين و مهمترين هدف اين نهاد است.

وي بیان کرد: کميته امداد امام خميني(ره) تلاش مي کند خانواده هاي تحت حمايت را در زمينه هاي فکري، فرهنگي، عاطفي، آموزشي و استحکام اقتصاد خانواده توانمند کرده و يکي از مهمترين رويکردهاي اين نهاد در زمینه توانمندسازي جامعه هدف؛ ايجاد اشتغال پايدار و گسترش کارگاه هاي آموزش قالي بافي و صنايع دستي است.

صفري یادآورشد: در سال گذشته 21 کارگاه آموزش قالي بافي در سطح استان براي مددجويان تحت حمايت داير شد و حدود 500 کارآموز در اين کارگاه ها مشغول آموزش شدند و کارگاه ناصرآباد به عنوان سيزدهمين کارگاه آموزش قالي بافي در دهه مبارک فجر توسط استاندار قزوين و مسئولان شهرستان آبيک به بهره برداري رسيد.

وي خاطرنشان کرد: با همت و پشتکار کارآموزان قالي بافي طي سال گذشته 210 مترمربع فرش در استان بافته شد و از طريق اين نهاد به فروش رفت که ارزش اين فرشها سه ميليارد ريال بود که بخشي از فرش بافته شده نيز از سوي خود قالي بافان به فروش رفته است.

مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين اظهارداشت: کميته امداد امام خميني(ره) تلاش می کند با توسعه اين کارگاه هاي آموزشي روحيه کار و تلاش، شادابي و نشاط و استقلال معيشتي را در ميان جامعه هدف تقويت کند و اين افراد را در چرخه توليد و اشتغال کشور فعال کند.

وي بیان کرد: در کنار آموزش هنر قالي بافي مشاوره هاي تخصصي ديني احکام و سبک زندگي اسلامي به کارآموزان آموزش داده مي شود که اين عوامل به استحکام خانواده در حوزه فکري و فرهنگي کمک مي کند.

صفري گفت: از مسئولان و خيران درخواست داريم تا نهاد مقدس کميته امداد را در اين زمينه بيش از پيش ياري کنند و از کارآموزان نيز درخواست داريم با اهتمام و جديت بيشتر اين هنر را ادامه دهند و زمينه توانمندي خود را فراهم کنند.

خودکفایی اقتصادی کمیته امداد در اولویت است

مدير کميته امداد امام خميني(ره) شهرستان آبيک هم در این مراسم گفت: کميته امداد امام خميني(ره) در مسیر توانمندسازي خانواده هاي نيازمند تلاش می کند و در اين ميان سياست مديريت کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين نيز بر توسعه آموزش هاي فني و حرفه اي و کارگاه هاي آموزش قالي بافي است.

فرزاد جهانگرد گفت: کارگاه آموزش قالي بافي روستاي ناصرآباد داراي 10 دار قالي بافي شامل دو دستگاه قاليچه، پنج دستگاه زرع چارک و سه دستگاه زرع و  نيم است.

مدير کميته امداد امام خميني (ره) شهرستان آبيک افزود: دوره های آموزشي اين کارگاه سه ماهه بوده که براي راه اندازي اين کارگاه هفت ميليون ريال هزينه بلاعوض و هزينه مواد اوليه به مبلغ 80 ميليون ريال اختصاص يافته است.

این مسئول با بیان اینکه در مجموع 50 طرح کارگاه قالي بافي در شهرستان آبيک فعال است که از اين تعداد سه کارگاه در سال 92 راه اندازي شده است يادآورشد: در پايان هر دوره پس از آزمون از کارآموزان مدرک مهارت فني حرفه اي به کارآموزان ارائه مي شود و همه کارآموزان بيمه تأمين اجتماعي مي شوند.

کد خبر 2285116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha