معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوشنبه در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همزمان با روز جهانی مامائی که مصادف با 15 اردیبهشت است، با برگزاری مراسمی از 63 نفر از ماماهای نمونه تبریز در رشته های مختلف این حوزه قدردانی به عمل آمد.
باب الله قاسمی در ادامه با ارائه تعریفی از شغل مامائی خاطر نشان شد: وظیفه یک ماما از زمانی آغاز می شود که خانمی مستعد بارداری است و ماما از پیش از شروع موعد بارداری و در حین بارداری و وضع حمل و پس از قارغ شدن مادر از زایمان همراه اوست و حتی پس از این مراحل نیز وظیفه مشاوره و مراقبت و رسیدگی به وضعیت نوزاد تازه متولد و مادر وی را نیز بر عهده می گیرد.
وی در ادامه با اشاره به آمار ماماهای استان تصریح کرد: در حال حاضر تعداد 700 ماما در سیستم پزشکی و درمانی دولتی نقاط مختلف استان مشغول فعالیت هستند و علاوه بر این تعداد یکهزار و 500 نفر نیز به عنوان ماما در مراکز بهداشتی درمانی بخش خصوص ارائه خدمت می کنند.
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پایان با اشاره به مهمترین خواسته قشر مامائی اظهار داشت: شفافیت کامل در خصوص حیطه شغلی نخستین و مهمترین دغدغه قشر مامائی است و این افراد خواستار مشخص شدن وضعیت خود چه در سیستم دولتی و چه در مراکز بخش خصوصی هستند.
نظر شما