به گزارش خبرنگار مهر، حسین ملک افضلی شامگاه دوشنبه در مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه علوم پزشکی زنجان، با تاکید بر اینکه عدم وجود اخلاق در حوزه پزشکی مشکلاتی برای این بخش ایجاد می کند افزود: گسترش اخلاق مداری تنها با برگزاری کلاسهای درسی حاصل نمی شود بلکه اساتید این حوزه با الگو قرار دادن خود می توانند بسیار نقش آفرین باشند.
وی تاکید کرد: اگر علم و اخلاق در کنار هم قرار گیرند مسلماً علم، علم نافذی خواهد بود.
ملک افضلی با بیان اینکه انسان سالم محور توسعه پایدار است ادامه داد: سلامت جامعه در سلامت جسمی، سلامت روانی و سلامت معنوی خلاصه شده است.
این استاد دانشگاه علم پزشکی تهران بابیان اینکه انسان سالم محور توسعه است، گفت: رسالت اصلی دانشگاههای علوم پزشکی ارتقای سلامت جامعه است و باید به این مهم توجه جدی شود.
ملک افضلی ادامه داد: در دنیای امروز هنوز نتوانسته اند در زمینه سلامت معنوی گامهای موثر بردارند .
وی با اذعان به وجود برخی مشکلات در حوزه اخلاق و معنویت افزود: در کشوری که داعیه معنویت دارد طی سالهای گدشته نسبت به مقوله مهم اخلاق در حوزه پزشکی و سلامت توجه چندانی نشده است.
ملک افضلی با تأکید بر نیاز حوزه بهداشت و سلامت کشور به توسعه و به روز شدن آموزشهای پزشکی افزود: آموزش های ارائه شده حوزه پزشکی متناسب با نیازهای کشور نیست و باید بازنگری شود و دانشجو باید توانمند شود.
وی توانمندسازی بیماران را مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه باید بیمار و خانواده وی در زمینه بیماریها آموزش داده شوند افزود: تغییر و تحولات حوزه پزشکی در سطح کشور نیازمند نیازسنجی دقیق است و باید آموزش های پایدار در حوزه بهداشت و سلامت کشور اراده شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر لزووم تحول در نظام آموزشی حوزه بهداشت و درمان کشور تاکید کرد و با بیان اینکه کشور نیاز به تحول در حوزه آموزش بهداشت و سلامت دارد افزود: باید تلاش کنیم با به روز کردن و تحول در زمینه آموزش نسبت به توسعه آموزش های حوزه بهداشت و سلامت گام برداریم.
ملک افضلی گفت: دانشگاههای علوم پزشکی باید برای ارتقای سلامت، اهداف مشخصی را تعیین کرده و به دو مقوله مهم آموزش و کیفیت خدمات توجه کنند.
وی افزود: نیاز اساسی کشور تحول بنیادین در رویکرد آموزش و سلامت در سطح کشور است و تحقق این مهم جایگاه نظام اسلامی را در جهان ارتقا می دهد.
نظر شما