به گزارش خبرنگار مهر، ، طیب قدیمی ظهر سه شنبه در کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان كردستان كه در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: این طرح با هدف کاهش هزینه های مردم در بخش درمان اجرا می شود.
وی افزود: خوشبختانه با اجرای این طرح هزینه های درمانی در بخش بیمه های شهری 10 درصد و بیمه روستایی پنج درصد کاهش می یابد و هزینه های زایمان های طبیعی نیز کاملا حذف می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: تغییر دید درمان محور به دید سلامت محور یکی از مهم ترین اهداف دولت در راستای اجرای این طرح به شمار مي رود.
قدیمی یادآور شد: پایه اصلی تحقق این امر بهداشت و سبک زندگی و شیوه های رژیمی جامعه است که باید با برنامه ریزی درست در راستای اجرایی شدن هر چه بهتر این طرح گام برداشت.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح در سطح کشور باید دید سلامت محور در جامعه فرهنگ سازی شود و از دید در مان محور دوری کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: کاهش درمان های القا محوری که متاسفانه امروز در جامعه رواج پیدا کرده ضروری است.
قدیمی اظهار داشت: انتظار می رود با اجرای طرح تحول سلامت و رفع القا محوری ها بستر سازی های لازم برای تحقق عدالت سلامت در جامعه باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در سال جاری سیاست های کلی نظام سلامت ابلاغ و رهبر انقلاب در 14 بند بسیار کارشناسی، عمیق و کارآمد آن را برای 20 سال آینده حوزه سلامت برای متولیان مشخص کرده اند و انتظار می رود با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته این منویات رهبری در استان کردستان محقق شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: در حال حاضر بسیاری از حوزه های سلامت به ویژه عدم استفاده از مشروبات اللی نیازمند فرهنگ سای و برنامه های بلند مدت است.
قدیمی یادآور شد: ارائه آموزش های پیشگیرانه و بیان تاثیرات مخرب مصرف مشروبات الکلی از منظر پزشکی از طریق رسانه ها و سایر بسترها به مردم نقش مهمی در مقابله با این آسیب اجتماعی دارد.
وی در پايان بيان كرد: انتظار می رود با برنامه ریزی های متناسب با نیاز استان زمینه ارتقای حوزه سلامت را فراهم کنیم.
نظر شما