۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۰۴

با حضور ایوبی مهریزی؛

خطوط تولید دارو و قطعات خودرو در بهارستان البرز به بهره برداری رسید

خطوط تولید دارو و قطعات خودرو در بهارستان البرز به بهره برداری رسید

کرج - خبرگزاری مهر: با حضور معاون برنامه ریزی وزیر صنعت، معدن و تجارت دو خط تولید دارو و قطعات الکترونیک خودرو در شهرک صنعتی بهارستان استان البرز به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، خط تولید چهار داروی آنتی بیوتیک در یکی از کارخانه های داروسازی استان البرز در شهرک صنعتی بهارستان پیش از ظهر شنبه با حضور حسین ایوبی مهریزی افتتاح شد.

با بهره برداری از این خط جدید تعداد داروهای تولیدی این کارخانه به هشت قلم دارو رسید.

این کارخانه در سال 90 با اشتغالزایی 110 نفر آغاز به کار کرد که به بهره برداری از خط جدید اشغالزایی آن به 180 نفر رسیده است.

برای راه اندازی خطوط جدید 50 میلیارد ریال اعتبار ریالی و دو میلیون یورو اعتبار ارزی سرمایه گذاری شده است.

قیمت تمام شده داروهای این کارخانه به مراتب پایین تر از نرخ داروهای مشابه خارجی است.

این کارخانه در زمینه تولید داروهای نوترکیب، پروتئین و آنتی بادی کلونال فعالیت می کند و اکنون سالانه یک میلیارد عدد قرص، 150میلیون عدد کپسول، سرنگ پرشده سه میلیون عدد و یک و نیم میلیون بسته پودر دارویی در این کارخانه تولید می شود.

طرح توسعه قطعات الکترونیکی خودرو دومین طرحی که امروز مورد بهره برداری قرار گرفت. این واحد صنعتی در زمینه الکتروفن و برف پاک کن فعالیت می کند که 315 میلیارد ریال اعتبار ریالی و یک میلیون و 90 هزار یورو اعتبار ارزی برای توسعه خطوط آن سرمایه گذاری شده است.

این واحدصنعتی با جذب267 کارگر ماهر جدید، تعداد کارکنان خود را به 520 نفر افزایش داد.

البرز؛ قطب مبادلات تجاری شود

معاون برنامه ریزی وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین پس از افتتاح این خطوط تولید در آیین افتتاحیه همایش فرصت های برد – برد در سالن شهیدان نژاد فلاح کرج حضور یافت و  در سخنانی اظهار داشت: با توجه به اینکه نقش سرمایه گذاری در توسعه اقتصادی انکاناپذیر است تلاش دولت بر این است تا بتواند با جذب سرمایه گذاران زمینه های توسعه اقتصادی را فراهم آورد.

حسین ایوبی مهریزی گفت: تجارت کشورهای موفق نشان داده است که برای دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی  بکارگیری مشارکت سرمایه گذاران و ورود بخش خصوصی اصلی اساسی است.

و بسته بودن اقتصاد، نوسانات ارزی، وابستگی درآمدی به نفت و سیاست های تجاری ناکارآمد را از جمله عوامل مخرب در توسعه اقتصادی دانست و تاکید کرد: در این بین عدم توزیع مناسب سرمایه مانع توسعه خواهد بود. از طرفی نیابد از سرمایه فیزیکی، منابع انسانی، اجتماعی، علمی و فرهنگی غافل شد که به عنوان تکمیل کنند در توسعه اقتصادی به شمار می روند.

تشریح الزامات سرمایه گذاری همانند بهبود فضای کسب و کار، اصلاح قوانین مقرراتی، توسعه زیر ساخت های اقتصادی، اتخاذ سیاست های تشویقی، تقویت نظام اقتصادی کشور، حمایت از سرمایه گذاران خارجی، ایجاد فضای رقابتی، ایجاد هماهنگی سیاست های پولی، تسهیل در بودجه و.... از دیگر مواردی بود که معاون برنامه ریزی وزیر صنعت، معدن و تجارت بر آن اشاره داشت.

ایوبی در ادامه ظرفیت های استان البرز را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: استان البرز به جهت همجواری با پایتخت، وجود زیرساخت های راهی، شبکه حمل و نقل، ترکیب جمعیتی، استقرار   مرکز آموزش عالی فرصتی ویژه برای شکوفایی صنایع دارد.

وی ایجاد قطب مبادلات تجاری البرز به منظور بهره مندی از امکانات زیر ساختی و همچنین هماهنگی روابط تجاری با کشورهای هدف و مستعد را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد.

 

کد خبر 2288699

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha