به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله چهاردولی ظهر یکشنبه در همایش خیرین مدرسه ساز ملایر با اشاره به صفات مومنین در قرآن کریم افزود: فداکاری،گذشت و انفاق از جمله این صفات است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر بیان کرد: انفاقی بهتر از جان و مال در راه خدا وجود ندارد و شهدا جانشان را در راه خدا انفاق کردند و خیرین مالشان را انفاق می کنند.
وی بیان کرد: خیر بودن نتیجه شناخت است و کسی که خدا را بشناسد جان و مال برای او زمانی ارزش پیدا می کند که در راه خدا باشد.
مدیر آموزش و پرورش ملایر با اشاره به وضعیت فضاهای آموزشی و کمبود های آموزش و پرورش ملایر افزود: 247 فضای آموزشی در اختیار آموزش و پرورش ملایر است که از این تعداد 236 ساختمان آموزشی و 11 ساختمان نیز اداری است.
وی با بیان اینکه 115مورد از مدارس شهرستان عمر بالای 30 سال دارند ،بیان داشت: همچنین 9 مدرسه شیروانی ساخت قدیم بوده که از نظر سقف برای دانش آموزان خطر آفرین است.
وی بیان داشت: بسیاری از خیرین در کارهای تعمیراتی مدارس اقدامات خوبی داشته و همچنین در ساخت نمازخانه نیز در مدارس کمک شایانی به آموزش و پرورش داشته اند.
چهاردولی گفت: در حال حاضر دانش آموزان مدارس روستاهای کمازان، کرکان، قشلاق قباد و شیرین آباد از کانکس استفاده می کنند که نیاز به ساخت فضای آموزشی جدید دارند .
وی در ادامه از وجود دو مدرسه نیمه کاره با 30 درصد پیشرفت فیزکی در مسکن مهر ملایر خبر داد و گفت: این مدارس به خاطر نبود اعتبارت تاکنون نبمه کاره باقی مانده است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر افزود: همچنین با توجه به رشد جمعیت در مسکن مهر و شهرک ولیعصر ملایر ساکنین این منطقه نیاز مبرم به فضای آموزشی برای تحصیل دانش آموزانشان دارند.
وی همچنین مشکل نیمه کاره بودن استخرها و سالنهای ورزشی روستایی را یکی از نیازهای آموزش و پرورش برشمرد و تجهیز و تعمیر مدارس به امکانات از قبیل سیستم گرمایشی و ایزوگام و تجهیزات آزمایشگاهی را از نیازهای آموزش و پرورش ملایر عنوان کرد.
وی همچنین تامین سرویس های بهداشتی و وسایل کارگاهی در هنرستانها را از دیگر نیارهای آموزش و پرورش ملایر برشمرد و گفت: در این زمینه نیازمند یاری خیرین هستیم.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان همدان نیز با استناد به آیات و روایات پیرامون وقف گفت: وقف از نشانه های دین، جامعه و انسانهای یک کشور است.
مصطفی خزایی با بیان اینکه وقف نشانه ای است که با تحقیق و مطالعه پیرامون آن می توان تاریخ و اندیشه های ملت را شناخت، بیان کرد: کرد: یکی از نشانه های وقف آخرت باوری است و بهترین بروز و ظهور وقف در مدرسه سازی به نمایش در می آید.
وی ابراز داشت: شهرستان ملایر در زمینه وقف و وجود واقفان خیر اندیش از جایگاه بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه در این زمینه باید فرهنگ وقف را بیشتر به مردم بشناسانیم، افزود: ساخت مدرسه برای دانش اموزان لذت خاصی دارد و در این راستا باید با کمک خیرین همه مدارس ساخته شود و فضای شادابی برای دانش آموزان باشد.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان ملایر نیز اظهار داشت: در شهرستان ملایر 150 خیر داریم که 50 نفر آنها مدرسه ساز هستند.
احمد فراهانی بیان کرد: برای ایجاد دانایی و تعالی فرهنگ که تاثیر شگرفی در جامعه دارد نیاز به مدرسه داریم.
وی افزود: امروز نیاز ما فقط ساخت نیست بلکه تعمیر، تجهیز و نگهداری از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی افزود: در این زمینه نیازمند یاری خیرین هستیم تا بتوانیم بهترین فضاها را برای دانش آموزان ایجاد کنیم.
رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز ملایر ابراز داشت: شهرستان ملایر در زمینه مدرسه سازی و وقف رتبه برتر کشور را دارد و یک سوم خیرین استان در ملایر هستند..
ملایر- خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش ملایر با بیان اینکه 115 مدرسه ملایر بالای 30 سال عمر دارند، گفت: 247 فضای آموزشی در اختیار آموزش و پرورش ملایر است که از این تعداد 236 ساختمان آموزشی و 11 ساختمان نیز اداری است.
کد خبر 2289698
نظر شما