به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی رئیسی عصر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه 105 هزار مدرسه در سراسر کشور وجود دارد، اظهار داشت: 95 هزار فضای آموزشی و 10 هزار مدرسه دو شیفته در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از مدارس در برخی از شهرهای بزرگ دو و یا سه شیفته بودند، ادامه داد: درصد مدارس دوشیفته کشور کاهش داشته و فقط 12 درصد مدارس کشور به صورت دو نوبته اداره می شوند.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اقتضا حکم می کند که مدارس کشور به صورت یک نوبته اداره شود، ابراز داشت: فضای آموزشی کشور مشکلاتی دارد، بخشی از مدارس نیازمند مقام سازی و برخی دیگر نیازمند تخریب و باز سازی هستند.
رئیسی با بیان اینکه دو سوم دانش آموزان در فضا های آموزشی استاندارد تحصیل می کنند، افزود: نیازمند کمک خیرین مدرسه ساز هستیم و اگر کمک این خیرین نبود مشکلات مدارس کشور بسیار بیشتر از وضعیت موجود بود.
وی با بیان اینکه با آغوش باز از خیرین استقبال می کنیم، عنوان کرد: مجلس امسال فضای جدیدی ایجاد کرد تا بتوانیم اجرای پروزه های نیمه تمام را به خیرین واگذار کنیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خیرین می توانند به جای آغاز پروژه های جدید، پروژه های موجود با پیشرفت فیزیکی حداقل 70 درصد را به پایان برسانند، بیان کرد: پس از پایان اسم پروژه با نام خیر نامگذاری می شود.
مرتضی رئیسی با بیان اینکه پنج هزار و 900 پروژه در کشور موجود است که چهار هزار و 700پروژه از منابع دولتی است، اظهار داشت: با مصوبه مجلس بخشی از پروژه ها قابل واگذاری به خیرین است.
وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در مناطق محروم کشور بهتر است، اضافه کرد: عمده منابع اعتباری به سمت مناطق محروم سوق پیدا کرده و در کلان شهر هایی مانند تهران، مشهد، کرج مشکلات سرانه فضای آموزشی بیشتر است.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در همه مقاطع تحصیلی با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم، بیان کرد: برای مشارکت مردم باید فضای بیشتری فراهم کنیم و کمک کنیم تا خیرین همدانی بیشتر در این مسیر کمک کنند.
نظر شما